Personale

Social Media Summit București 2016

Au început înscrierile la Social Media Summit București, primul eveniment de Social Media din acest an. Am participat la Craiova la SM4S, dar nu am reuşit să ajung, în niciun an, la Social Media Summit Bucureşti. În acest an, întâmplarea face ca sesiunea să se termine în weekend şi să îmi amân obişnuită plecare, de după sesiune, cu încă o săptămână. Norocul a fost de partea mea, sau destinul, hazardul, etc şi mă pot înscrie pentru a participa la primul eveniment de Social Media al anului 2016. Încep în forţă, cum s-ar zice. Este prima ocazie pentru bloggeri, si nu numai, de a se intalnii cu agentiile. De asemenea, se lansează de fiecare dată niște studii în exclusivitate, făcute de echipa Biz
În acest an, evenimentul are loc pe 19 februarie 2016, la Hotel Crowne Plaza București, iar în ceea ce privește studiile exclusive, avem:

  • Blogosfera în Romania în 2015;
  • Top bloggeri cu care colaborează agențiile și companiile;
  • Top agenții care au lucrat cu bloggerii în 2015;
  • Topul bloggerilor pe 10 nișe;
  • Top canale de comunicare în 2016

Ca sa vand un mic pont:

Mai mult de jumătate (58%) dintre românii utilizatori de Internet cu vârsta de peste 16 ani citesc bloguri, potrivit unui studiu realizat de iSense Solutions, care arata ca blogurile sunt accesate de 62% dintre utilizatorii de Internet cu studii superioare. În acelaşi timp, numărul utilizatori romani de Facebook depăşeşte 8,1 milioane. Companiile trebuie nu doar să fie prezente în social media, ci să ştie să utilizeze cât mai eficient acest mediu.

Printre speakerii de anul acesta se numără Cristian Manafu (manafu.ro), Cătălin Teniță (TreeWorks), Raluca Duță (Golin) sau Nir Refuah (Chief Digital Officer, McCann Erickson CEE & CEO MRM Worldwide Bucharest). O listă completă puteți consulta pe site-ul evenimentului. De asemenea, pe același site găsiți și programul zilei de  19 februarie, ca să vă faceți o idee despre ce urmează să urmariți.

O veste bună ar fi și că, așa cum a fost și în anii trecuți, bloggerii au acces gratuit la eveniment. Diferența e că acum nu vor intra gratuit toți bloggerii care solicită accesul, ci se va face o selecție pe baza activității de pe blog și a unor criterii interne. Totuși, ca să te înscrii ca blogger, e de-ajuns să trimiți un mail cu subiectul Înregistrare Blogger SMS București (în care să nu uiți să scrii și adresa blogului tău) la [email protected]. Dacă nu ești blogger, înscrierile se fac pe această pagină.


Sper să ne vedem acolo! 🙂



Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply