Profesionale

S-a deschis Drogheria Auchan Craiova

Pentru că se fac, des, confuzii (fie ele ca sursa de amuzament sau din neştiinţă), drogheria reprezintă un magazin în care se vând articole de parfumerie și de toaletă, precum și unele preparate farmaceutice. De fapt, pe înţelesul tuturor, drogheria dispune de o gamă mult mai variată de produse cosmetice, bio-alimentare, etc decât farmaciile sau plafarele. Dacă vreţi, drogheria este undeva la mijloc între plafar şi farmacie. De asemenea, trebuie să ştiţi şi faptul că nu se eliberează medicamente pe bază de reţeta în drogherie (fie ea compensata sau gratuită). S-a deschis Drogheria Auchan Craiova.
De ce vă explic aceste detalii, pentru că după deschiderea unei Drogherii în Bucureşti, în Auchan Titan şi a alteia, în urmă cu o lună, în Auchan Constantă a venit rândul craiovenilor să se bucure de un astfel de concept în cadrul centrului comercial Electroputere Parc Craiova. Aşadar, în data de 24 august 2016, la ora 11, s-a tăiat panglica şi clienţii au putut păşi în spaţiul destinat acestui concept pentru a se bucura de o gamă variată de produse având preţuri pentru fiecare buzunar, dar şi de pachete promoţionale la fel de convenabile. M-am bucurat de faptul că reprezentanţilor Auchan m-au inclus pe lista bloggerilor invitaţi la deschidere, cât şi de faptul că am fost întâmpinaţi de feţe zâmbitoare, oameni gata să îţi răspundă la întrebări dar şi de surprize interesante.
Programul drogheriei este acelaşi ca al hypermarketului, zilnic între 8-22. Pe lângă această informaţie, privind programul, doamna Rodica Păunescu ne-a prezentat fiecare categorie de produse comercializate, detalii despre produsele care ne-au făcut cu ochiul cât şi motivele pentru care s-a pus accent pe anumite categorii de produse. Produsele pot fi uşor găsite pe rafturi, datorită semnalizării corespunzătoare a acestora, clienţii bucurându-se de produse atât pentru protecţie digestivă, hepatica, suplimente alimentare şi imunologice până la produse de igiena şi brandurile cunoscute ca Gerovital, Vichy, La Roche-Posay, Bioderma. Drogheria pune la dispoziţia clienţilor interesaţi dispozitive pentru măsurarea gratuită a tensiunii arteriale, greutăţii şi a indicelui de masă corporală. În acest caz, doar unul dintre noi s-a bucurat de informaţiile puse la dispoziţie de acesta.
Discuţiile avute atât cu doamna Rodica Păunescu şi domnul director Cristian Anghel au fost extrem de interesante, aflând informaţii nu doar despre drogheria nou deschisă ci şi despre hipermarketul Auchan. Faptul că tot mai multe companii îşi promovează ideile şi conceptele cu ajutorul social media, chiar în Craiova, mă bucura nespus şi îmi dă acel imbold necesar de a fi mult mai implicată atât în comunitatea de bloggeri din România cât şi în ceea ce priveşte promovarea ideilor care prind contur în Craiova.
În încheiere, aş dori să mulţumesc pentru invitaţia primită, pentru faptul că m-am simţit bine primită, mi s-a răspuns la întrebările adresate şi am putut analiza fiecare gamă de produse care mi-a atras atenţia şi atitudinea reprezentanţilor magazinului a fost una plină de amabilitate, respect, profesionalism şi bucurie. La plecare, am fost cadorisită, lucru care a reprezentat o surpriză în plus, având în vedere faptul că se apropie şi ziua mea de naştere, aşadar cadoul a venit la fix. Abia aştept să încerc produsele primite, alături de familie!
Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply