Book

Despre lucruri mărunte

Ne umblem adesea viaţa cu lucruri mărunte, trecătoare. Punem accent pe locul de muncă, lăsându-ne familiile pe planul secund. Ne umplem capul cu informaţii nefolositoaqre sau pe care acum le citim şi peste ceva timp uităm că le-am fi memorat vre-odata. Ne complicăm viaţa în loc să o trăim frumos. Alegem să trăim mai târziu, cu gândul că “avem noi timp”, dar nu avem.

Timpul nu întreabă pe nimeni când să treacă, timpul nu e răbdător cu nimeni. Trece fără să ne dăm seama şi ne aduce sau ne ia lucruri importante la care trebuie să fim atenţi până nu este prea târziu. Viaţa trebuie trăită, sunt prea mulţi care mor fără să fi trăit, care realizează prea târziu câte ar fi putut face, cum ar fi putut trăi frumos dar care pur şi simplu nu mai au timp… pentru că… timpul trece!

Partajează asta:

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Alexandru Tonko
    16 April 2013 at 18:25

    Sarut mina !
    Sint unul dintre cei vizati de blog-ul tau ! Pina acum am trait ca sa-i sustin pe ceilalti si acum m-am trezit si eu ca nu am trait …….

  • Reply
    Maya Pisicule
    22 April 2013 at 20:41

    Incerc sa atrag atentia asupra adevaratelor valori si simtiri pe care omul trebuie sa le traiasca, sa le simta. Va veni vremea cand nu va mai avea pentru cine sa simta ceva, pentru ce sa vada lucrurile care conteaza…pentru ca nu a avut timp sa piarda timp…O seara minunata drag prieten!

Leave a Reply