Profesionale

Învăţăm distrându-ne cu minunatele caiete cu aplicaţie AR SKAG

 

Bună ziua dragi prieteni! Sper că sunteţi bine şi dornici să vă mai povestesc cam ce peripeţii am mai făcut :D.
Ei bine, în urmă cu o săptămână, am primit un e-mail de la BlogalInitiative.ro cu titlul “Intră în lumea magică a caietului SKAG AR – Singurul cu realitate augmentată!”. Chiar nu puteam să îmi dau seama la ce se referă aceşti termeni, atât de vagi pentru mine până atunci. Aşa că, bine-nţeles curioasă din fire, am intrat pe site pentru a mă dumiri vizavi de minunăţia pe care nu o înţelegeam şi care nu avusese tangenţe cu mine niciodată, sau eu cu ea. Am citit curioasă şi nerăbdătoare fiecare detaliu al campaniei care îmi trezise interesul, astfel am aflat că BlogalInitiative.ro şi rechizitelemele promovează o campanie care să ne facă orele şi temele mai frumoase.
Ce presupune acest caiet? Ei bine, ştim cu toţii că tehnologia este tot mai avansată şi noi, oamenii, interacţionăm cu ea încă de la cele mai fragede vârste. E imposibil să nu vezi inclusiv copii care posedă un telefon performant şi o tabletă sau un laptop. Aşadar, dacă tehnologia este parte importantă din viaţa noastră cotidiană, cum putem să facem învăţătura să fie mai interesantă şi mai captivantă pentru generaţiile tinere? În privinţa acestei întrebări rechizitelemele.net vine în ajutorul copiilor şi tinerilor cu aceste caiete cu aplicaţia AR SKAG. Aceasta aplicaţie aduce caietele obişnuite în minunata lume 3D. Tehnologia 3D ne aduce mai aproape de realitate filme, videoclipuri, reclame, desene animate şi… caiete! Exact, caiete! 

Însă cum intrăm în această minunată lume a caietelor 3D?
Un caiet Skag AR (sunt 8 modele disponibile);
Un smartphone
Aplicţia Skag AR gratuit din Google Play sau App Store
Să deschizi aplicația, să o postezi deasupra caietului și magia se va dezlănțui.

Rezultatele se pot vedea imediat ce aplicaţia a fost instalată. Ce mod mai plăcut de a învăţa despre animale şi mediul în care trăies decât aceste minunate caiete? În pauzele dintre ore, în timpul liber sau pur şi simplu pentru a ne distra, putem saluta prietenii care ni se descoperă în caietele AR SKAG. Aceste caiete vin sub forma a 8 modele distractive şi diverse, puse la dispoziţie de rechizitelemele.net.

În dată de 16 mai, după numai două zile de la expunerea dorinţei mele de a participa la această campanie am primit caietul acasă. Nu îmi vine să cred cât de serioşi şi punctuali sunt aceşti oameni care ne deschid porţile spre o altă parte a tehnologiei 3D. A doua zi am mers cu acest caiet la facultate şi le-am povestit colegilor despre potenţialul de cunoaştere şi distracţie al acestui caiet. Reticenţi la început, am accesat aplicaţia pentru a le demonstra că este posibil să cunoaştem animalele şi altfel.

Aşa arată caietul meu pe băncile facultăţi, o gorilă simpatică care reacţiona la sunete, atât de reală şi frumos afişată încât toţi am rămas pur şi simplu fascinaţi. Ne comportam ca preşcolarii care pur şi simplu vedeau pentru întâia oară şcoala şi erau incantaţi.

Mulţumesc pentru că mi-aţi acordat prilejul de a încerca şi descoperi acest minunat portal către cunoaştere şi frumos! Mi-aţi redeschis porţile copilăriei şi m-aţi făcut să realizez cât de mult se poate bucura un om care îşi păstrează încă vie copilăria. Sunt fericită să descopăr noi prieteni prin intermediul caietelor AR SKAG şi noi tovarăşi de învăţare care să îmi ţină companie dar şi moralul ridicat în sesiunea care vine cu paşi grăbiţi!

Vă recomand cu cea mai mare sinceritate şi bucurie aceste caiete! Sunt minunate cadouri pentru copiii care învaţă bine, pentru cei distraşi, ajutandu-i în a-şi regăsi concentrarea, pentru studenţii sfioşi care abia se descoperă sau pentru adulţii care nu au uitat să fie copii! Spor la învăţat şi distracţie cât mai frumoasă alături de cei mai frumoşi şi buni 8 prieteni în format 3D! 

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: