Profesionale

Pasiunea pentru carti si-a gasit locul

Cei care mă cunosc ştiu că am o pasiune şi o dragoste aparte pentru literatură, lectura şi carţi. Aşadar, nu este un secret pentru nimeni faptul că toţi banii mei de buzunar se duc pe cărţi. Pasiunea pentru carti si-a gasit locul Biblioteca mea se umple de câteva ori pe lună cu noi cărţi pe care le citesc cu bucurie, curiozitate şi dragoste.

Din toamnă anului 2012 sunt studentă, aşadar fondurile mele au scăzut considerabil în ultimul timp. Din păcate este cunoscut faptul că studenţii sunt cea mai “săracă” parte sau categorie de oameni astfel şi banii pe care îi cheltuiesc sunt mai puţini şi vin mai rar.

Nu îmi mai permit să cumpăr cărţi ca în alţi ani, sau cel puţin aşa gândeam când am descoperit, brusc, faptul că nu am mai făcut atât de multe comenzi de cărţi noi. Acest lucru s-a schimbat într-o zi când am descoperit un anticariat online. Întotdeauna am cumpărat cărţi online, foarte rar din magazine, acest lucru pentru că editurile online au mai multe cărţi la dispoziţia cumpărătorului, preţuri mai bune şi promoţii.

Nu am cumpărat niciodată cărţi în format electronic pentru că sunt fidelă mirosului acela aparte al unei cărţi bune citite lângă o ceaşcă de ceai în liniştea surdă a locului meu de lectură. Faptul că am descoperit anticariatul Coltul colecţionarului a fost o adevărată bucurie pentru mine. Cărţile sunt pentru toate gusturile şi toate buzunarele, astfel că şi eu, studentă, pot procura cărţi în voie fără teamă de a nu îmi permite să continui să adaug noi titluri colecţiei mele.

Vă recomand cu toată sinceritatea acest anticariat şi sunt sigură că sunt mulţi pasionaţi de lectură care vor considera Coltul Colecţionarului, colţul de Răi de care orice cititor împătimit are nevoie.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Gabriela
  6 November 2017 at 10:35

  Foarte bun site, multumesc pentru recomandare, multe carti bune de citit.

  • Reply
   Ianolia
   3 December 2017 at 17:33

   Multumesc si eu pentru ganduri! Lectura placuta! 😀

Leave a Reply

%d bloggers like this: