Profesionale

Pasiunea pentru carti si-a gasit locul

Cei care mă cunosc știu că am o pasiune și o dragoste aparte pentru literatură, lectură și cărți. Așadar, nu este un secret pentru nimeni faptul că toți banii mei de buzunar se duc pe cărti. Pasiunea pentru cărți și-a găsit locul iar biblioteca mea se umple de câteva ori pe lună cu noi cărti pe care le citesc cu bucurie, curiozitate și dragoste. Pasiunea pentru cărți și-a găsit locul în inimă mea de la bun început.

Din toamnă anului 2012 sunt studentă, așadar fondurile mele au scăzut considerabil în ultimul timp. Din păcate este cunoscut faptul că studenții sunt cea mai “săracă” parte sau categorie de oameni astfel și banii pe care îi cheltuiesc sunt mai puțini și vin mai rar.  Nu îmi mai permit să cumpăr cărti ca în alți ani, sau cel puțin așa gândeam când am descoperit, brusc, faptul că nu am mai făcut atât de multe comenzi de cărti noi. Acest lucru s-a schimbat într-o zi când am descoperit un anticariat online. Întotdeauna am cumpărat cărti online, foarte rar din magazine, acest lucru pentru că editurile online au mai multe cărti la dispoziția cumpărătorului, prețuri mai bune și promoții.

Nu am cumpărat niciodată cărti în format electronic pentru că sunt fidelă mirosului acela aparte al unei cărti bune citite langă o cească de ceai în liniștea surdă a locului meu de lectură. Faptul că am descoperit anticariatul Coltul colecţionarului a fost o adevărată bucurie pentru mine. Cărtile sunt pentru toate gusturile și toate buzunarele, astfel că și eu, studentă, pot procură cărti în voie fără teamă de a nu îmi permite să continui să adaug noi titluri colecției mele. Vă recomand cu toată sinceritatea acest anticariat și sunt sigură că sunt mulți pasionați de lectură care vor considera Coltul Colecționarului, colțul de Răi de care orice cititor impătimit are nevoie.


Partajează asta:

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Gabriela
    6 November 2017 at 10:35

    Foarte bun site, multumesc pentru recomandare, multe carti bune de citit.

    • Reply
      Ianolia
      3 December 2017 at 17:33

      Multumesc si eu pentru ganduri! Lectura placuta! 😀

Leave a Reply