Profesionale

Produse ecologice Tupperware

Dragi prieteni, după cum ştim, planeta ne găzduieşte cu atât de multă dragoste şi protecţie. Dar noi avem într-adevăr grijă de ea? O protejăm şi o iubim la fel de mult cum o face ea?

Ni se pune tot mai des în vedere faptul că resursele planetei sunt epuizabile şi că ar trebui să le folosim într-un mod cât mai eficient şi în măsură cât mai mică. De asemenea se folosesc şi se crează noi mijloace prin care putem recicla diferite materiale pentru a evita poluarea, risipirea resurselor oferite de natură şi astfel, recompensarea planetei care ne oferă atât de multe elemente care ne fac viaţa posibilă şi frumoasă.

Blogalinitiative.ro, a lasat o provocare, alaturi de compania Tupperware.ro, companie care îşi propune să economisească resursele planetei, folosind produse din plastic pur, eco, reutilizabile. Am comandat şi eu un fierbător de orez în microunde, care este foarte practic şi uşor de folosit. Aştept cu nerăbdare fierbătorul de orez în microunde şi voi împărtăşi cu voi, părerile în urma utilizării.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers like this: