Profesionale

Om, artist si modelatoare de spirit tanar

Bună seara, dragi prieteni. Aş dori să vă prezint, o emisiune pe care, personal, o aprob şi o îndrăgesc din prima clipă în care am urmărit-o. De ce o urmăresc? Pentru că m-am săturat de ceea ce văd zilnic la Tv, pe sticlă care este prezentă în casele fiecăruia dintre noi şi pe care mă lupt şi refuz să o deschid de câteva luni bune, pentru că nu mai reprezintă nimic din ceea ce am nevoie pentru a mă dezvolta ca om, că persoană, ca intelect, că suflet.

Dar să revenim la doză de cultură, pe care am grijă să o degust în fiecare zi de luni, marţi, miercuri şi vineri pe Look Tv, singura emisiune, de altfel, care mă face să văd cu optimism în ceea ce priveşte viitorul incert al televiziuni şi cu precădere, a emisiunilor de cultură care sunt tot mai rare.

Blogalinitiative.ro, ne provoacă să facem cunoscută munca colegului lor, Chinezu’ si anume, emisiunea, Brandulu’ lu’ Chinezu’. În această campanie, suntem motivaţi să facem o alegere, pe cât de importantă, pe atât de dificilă. Întrebarea şi tot odată dificila sarcină, ne revine, ca urmare a scopului emisiunii şi anume, acela de a promova acele valori, acei oameni minunaţi, care aduc un renume ţării şi ne fac atât de mândrii să ne numim romani.

Acum vine partea grea, partea în care trebuie să aleg un potenţial invitat în emisiunea Chinezului. Ei bine, am văzut des, prea des şi este atât de dureros, cum mor marii artişti, fără să realizăm cum au trecut anii, fără să ştim că aceştia suferă, fără să ne dăm seama, că merita mult mai multă apreciere din partea noastră, decât le oferim. Aşadar, nu vreau să mai aşteptăm prea mult. Este dintre puţinii supravieţuitorii ai lumii de asfalt, ai generaţiei sale. Este una, dintre cei care mi-au încântat viaţa, din copilărie şi până acum. Este om, artistă, un suflet, o profesoară a celor care vin şi un bun observator al generaţiei actuale. Despre cine este vorba, ei bine, este vorba de o mare doamnă a cinematografiei, recunoscută atât la nivel naţional, cât şi internaţional, Maia Morgenstern. O doamnă, o femeie, o actriţă şi un suflet, mereu tânăr, mereu alături de generaţia tânără, de mine, de tine, de oricine vrea să realizeze ceva într-o ţară, care nu mai promovează nimic, într-o ţară în care nimănui nu-i pasă de cei care vin, ci doar de cei care trăiesc în prezent.

Cristi, Chinezule, mi-ai face o mare bucurie, dacă ai lua în considerare, umila mea sugestie. Eşti bun în ceea ce faci şi sunt mândră că fac parte dintre primii oameni care au auzit, au urmărit şi au îndrăgit emisiunea ta şi încă o îndrăgesc şi o apreciez.

Partajează asta:

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    omulvaly
    13 November 2013 at 18:40

    buna alegere ! e o femeie strasnica, un actor desavarsit !

  • Reply
    Maya Pisicule
    14 November 2013 at 19:39

    Multumesc frumos! Sper, cu toate ca nu am castigat la acea campanie, sa se tina cont si de parerea mea si aceasta mare doamna a cinematografiei si teatrului romanesc sa se afle printre invitati 🙂

Leave a Reply