Book

Îngerul păzitor

Book
De cele mai multe ori, imi vad ingerul pazitor, aratand dezorientat si poate, depasit de situatiile in care ma gaseste adesea. Arata pierdut, de parca i s-a oferit cea mai grea dintre sarcini si se simte incapabil sa o duca la bun sfarsit.
Toate starile lui deplorabile, ma au ca si cauza comuna, pentruca i s-a incredintat sarcina de a ma proteja. Acum, ingerul meu sufera din cauza mea si se descurca greu uneori. Ori pentru ca mi-am pus inima pe tavi nepotrivite, ori pentru ca am riscat prea mult pentru oameni mici, ori pentru ca s-a saturat de nefericirea mea. 
Apoi, ma ridica de la pamant, isi scutura aripile si ma poarta in brate, spre noi incercari. Pana la urma, greutatile ne fac mai puternici, ne ambitioneaza iar reusitele ne dau increderea de a continua.Si continua sa mearga si el si isi duce sarcina ca un adevarat erou pe front, un front al vietii, plin de greutati menite sa ne caleasca. Ne ajutam reciproc, pentru ca ne-am imprietenit si am invatat sa ne ingrijim unul de fericirea celuilalt.
Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply