Personale

Best city to visit 2014! In asteptarea lui Anil Polat, in inima Olteniei!

                                Stiti ca vorbeam zilele trecute despre facptul ca, alaturi de Sibiu, Craiova s-a calificat in finala sondajului, bloggerului america, Anil Polat? Ei bine, tinuti in suspans si in tensiune fara limita, azi am aflat rezultatul! Inainte de a vi-l spune, Vreau sa-i multumesc atat Danei Ilie cat si lui Daniel Botea pentru minunata campanie de mobilizare, care ne-a propulsat atat de mult in acest concurs al parerilor!
                       Asadar, sunete de tobe, suspans, suspans si : CRAIOVA A CASTIGAT! Asadar, domnul blogger Anil Polat, va vizita Craiova si sunt sigura ca va ramane impresionat de locurile frumoase pe care le are Oltenia! Craiova a câștigat competiția Best city to visit 2014

                     Vreau sa multumesc tuturor celor care s-au implicat activ in aceasta campanie, initiatorul campaniei, oltenilor mei patimasi si nu in ultimul rand, tuturor celor care s-au implicat in promovarea activa a acestei campanii!
                      Il vom primi cum se cuvine si ii vom arata ce are mai frumos Craiova, zona noastra draga, care ne protejeaza zilele si ni le lumineaza!
                                       

                                

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers like this: