Profesionale

Nutrivita.ro, îmbina un stil de viaţă sănătos cu degustarea micilor plăceri alimentare!

                         

                      Dragi prieteni, ştim cât de important este un stil de viaţa cât mai sănătos care să ne menţină tineri, puternici, energici şi supli, bine-nţeles. De asemenea, ştim cât de greu ne este să ţinem un regim alimentar drastic, după o viaţă plină de orice ne poftea inimioara. Gândiţi-vă numai la sărbătorile care s-au încheiat, Paştele şi Crăciunul cu toate bunătăţile lor din care îţi este imposibil să te abţii să guşti, măcar puţin ca să poţi simţi că eşti roman. Şi ştim că romanul găteşte bine şi mai ştim şi că mâncărurile noastre sunt gustoase dar şi grase, pentru că pe la noi circulă acea vorba veche, menită chipurile, să te îmbărbăteze, “Romanul trebuie să fie gras ca sa fie frumos şi sănătos!”.
              Sunt o iubitoare declarată a ciocolatei, de la care nu mă pot abate în ruptul capului. Bine-nţeles că şi carenţa mea puternică de calciu îmi cere să mănânc măcar 3 cuburi de ciocolată neagră sau albă pe zi. Moartea dietelor este prima bucată de ciocolată pe care o mănânci, pentru că ştii că niciodată nu te poţi opri la un cub. Pur şi simplu nu poţi să te abţii, odată ce ai început să guşti. Dacă mai intervine şi vreo dezamăgire în viaţă, poţi declara lupta cu kilogramele, complet pierdută. Pentru moment, pentru că ştii că vei începe o altă dieta din nou şi vei avea parte de acelaşi rezultat şi povestea tine la nesfârşit!
                    De curând, cu ajutorul celor de la Nutrivita.ro, am descoperit gama de  produse dietetice si bio de la Gerlinea. Aşadar, am descoperit o gamă variată de produse pentru slabireproduse cu conţinut redus de sare, zahăr şi grăsimi si desigur, produse pentru managementul greutatii corporale. Am realizat în acel moment, că ciocolata de care încercăm să mă feresc şi orice tip de dulce care îmi încurca planurile de a slăbi, îmi pot deveni aliaţi de nădejde şi susţinători fideli în lupta cu kilogramele acumulate în timp după tratamentul intens de calciu pe care l-am urmat şi care mi-a dat organismul peste cap.

                   Am început o analizare temeinică a acestor produse pena în cel mai mic detaliu. Nutriţioniştii le recomandau, prietenele bloggerite care le-au încercat le recomandau şi toţi erau mulţumiţi şi cu adevărat încântaţi de calităţile, beneficiile şi conţinutul natural al produselor Gerlinea. După ce am aflat că produsele de la Nutrivita, sunt folosite şi în nutritie sportivaam zis că este imperios necesar să încerc şi eu, odată pentru totdeauna, să am un stil de viaţă sănătos, fără să mă abţin de la ciocolată care îmi place atât de mult!
                   Am descoperit, aşadar, Batoanele dietetice, învelite în ciocolată neagră! Doar 2 batoane, înlocuiesc o masă (numai 225 kcal/masă), constituind un substitut alimentar pentru controlul greutăţii.  Pentru început, se pot achiziţiona 12 batoane de 31 g, suficiente pentru a demara lupta împotriva kilogramelor în plus, care ne dau bătăi de cap multora dintre noi. Deja mă gândesc cât de uşor îmi va fi să ţin cu brio aceasta dieta, fără să fac rabat de la ceea ce îmi place şi să mănânc cu moderaţie.

                                  Ok, am rezolvat cu micul dejun. Dar, ce bem? Nu putem renunţa la sucuri sau la cafele? Ei bine, Gerlinea vine în ajutorul nostru şi ne ajută să ne hidratăm cu Gerlinea Milk shake dietetic cu aromă de ciocolată, perfect pentru a înlocui încă o masă. Aşadar, pot să beau ceva gustos şi sănătos, care se prepară cu lapte şi îmi potolesc şi foamea şi setea, în acelaşi timp. Descoperi savoarea intensă a ciocolatei în această băutura cremoasă, hipocalorica, preparată cu lapte degresat cald său rece.

                    Va mai amintiţi ce aţi citit sus? Nutrivita are produse dietetice si biocum ar fi de exemplu cerealele crocante cu Amarant şi bucăţi de ciocolată, care vă vor transforma, cu siguranţă, micul dejun într-un moment delicios de răsfăţ, cu gust intens de ciocolată!                                 Gama de biscuiţi BIO Premium pentru o bună digestie şi un plus de vitamine şi minerale, a fost descoperirea care mi-a întregit dieta şi care m-a salvat de la acele pauze între mese care mă făceau să îmi doresc să mai ronţăi câte ceva. Acum, scap şi de arsurile stomacale şi refluxurile gastrice şi mă pot bucura in acelasi timp, de beneficiile unor Bio Biscuiţi integrali cu ciocolată si lapte din faină integrală cu tărâţe şi germeni de grâu, bogaţi în fibre, cu proprietăţi digestive, fără coloranţi, fără conservanţi, cu ciocolată şi lapte, pentru o pauză dulce, gustoasă şi sănătoasă. 


                      Aşadar, pot savura batoane dimineaţa, biscuiţi la facultate în pauzele dintre cursuri şi să închei seara cu un shake de ciocolată cu lapte, mesele perfecte pentru o pofticioasa dornică de a scăpa de kilogramele în plus. Aşadar, îmbin iubirea pentru ciocolată, cu lupta împotriva kilogramelor, alături de noua mea cea mai bună prietenă, gama Gerlinea! Cu Nutrivita şi Gerlinea slăbeşti aşa cum vrei, fără pofte şi fără să treci peste mesele principale ale zilei. Aşadar, începe să slăbeşti văzând cu ochii şi sa ai o stare de bine!        
  

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pavel Marius
  23 May 2014 at 12:09

  Salutare tuturor! Va asteptam sa comandati produsele noastre, produse variate, din mai multe segmente: dietetice,produse bio, batoane proteice, batoane izotonice etc.
  http://www.nutrivita.ro

 • Reply
  Maya Pisicule
  24 May 2014 at 16:51

  Am testat şi eu o parte dintre produsele puse la dispoziţie de dumneavoastră, chiar de curând şi mi s-au părut excelente! Sunteţi de lăudat, mai ales că puneţi accent pe ceea ce are nevoie fiecare categorie de oameni în parte, dintre cei doritori de a testa produsele! Sincere felicitări! 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: