Personale

Oamenii, sunt capodoperele propriilor vieţi!

                   “The Secret” (Secretul) este un documentar extraordinar despre puterea fizicii cuantice in viata oricarui om. Inspirat din romanul cu acelasi nume, filmul parcurge prin intermediul unor citate preluate din personalitati, ca Albert Einstein, Ralph W. Emerson, Carl Jung sau Henry Ford, secretul unei vieti mult visate.
               Doamna regizor si producatoarea peliculei, dezvaluie pas cu pas, cu ajutorul unor filozofi, doctori, scriitori, vizionari si oameni de afaceri contemporani, tainele atractiei universale umane.
               Personal, puterea “Universului” i-o atribui lui Dumnezeu. De fapt, cred ca Dumnezeu este o sursa inepuizabila de energie, iubire, rabdare si iertare! Este exact ceea ce am primit si noi prin mostenire de la Tatal ceresc si avem liberul arbitru, de a alege daca sa mergem pe drumul bunastarii, sau pe cel al complacerii!
                       Pasaje din Biblie care fac referire la puterea fizicii cuantice:

     Marcu 11:24
  Matei 7:7
         Matei 17:21,22
      Luca 11:9,10
                           Ioan 14:3 ; 15:7 ; 16:23,24


                       Dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea lui. Daca el si-a creat propria lume inseamna ca putem si noi sa ne-o creeam pe a noastra. “De accea va spun ca, orice lucru veti cere, cind va rugati, sa credeti ca l-ati si primit, si-l veti avea.” Iisus catre apostolii sai.
                       Sa crezi ca ai si primit ceea ce ceri inseamna sa-i incredintezi Domnului dorinta si sa “uiti” de ea, traind cu certitudinea ca ea s-a indeplinit, fara a insista. Pentru ca se spune “Faca-se voia ta!”, ceea ce inseamna ca Dumnezeu iti va da atunci cand El va considera si de aceea este testul credintei in care trebuie sa crezi fara nici o indoiala ca dorinta ti se va indeplini.
                         E exact acelasi lucru cu 

                                         1. Ask (cereti) 
 2. Believe (credeti) 

3. Receive (primiti)


                          Cereti (orice doriti)
                          Credeti (cu toata fiinta voastra, cu toata credinta)
                          Primiti (il veti avea atunci cand momentul va fi potrivit)

                         Acest Univers este de fapt Bunul Dumnezeu. “A fost dovedit stiintific ca un gand pozitiv este de sute de ori mai puternic decat un gand negativ”. Universul, nu face diferenta dintre un gand negativ si unul pozitiv. Intre simulare si realitate. Daca ii ceri boala… boala iti da … Daca-i ceri sanatate… sanatate primesti.
                          Primeste aceste lucruri cu inima deschisa. Bucura-te de ele. Nu trebuie sa faci nimic din obligatie! Fa numai ceea ce vrei sa faci! Fa exact ceea ce te face fericit! 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Adrian
  23 April 2014 at 20:59

  Bun articolul, bravo!

 • Reply
  Maya Pisicule
  28 April 2014 at 21:14

  Multumesc din suflet, Adrian! O seara minunata! >:D<

Leave a Reply

%d bloggers like this: