Profesionale

Defilare business pe bicicleta in Craiova

Dragi prieteni, ştiţi cât de importante sunt protejarea mediului înconjurător şi menţinerea unui stil de viaţă sănătos prin sport. Dar, cum? Dacă v-aş spune că puteţi îmbina cele două aspecte? Da, protejarea mediului şi sportul merg adesea mâna de mână, pe drumurile ţării şi până pe drumurile îndepărtate ale întregii lumii.

În Europa, şi nu numai, se pune tot mai des accent pe aceşti doi importanţi factori care ne aduc nouă, oamenilor, un tonus cât mai bun, o viaţă mai sănătoasă şi chiar un corp mai plăcut. De exemplu, de când nu v-aţi mai plimbat cu bicicleta? Sincer, eu am la activ aproape 4 ani de stat pe tuşă, pentru că nu mai dispun de un asemenea mijloc de transport de atunci. Dar sincer, nu mi-ar displăcea să mă plimb încă, alături de prieteni şi necunoscuţi, pe drumurile agitate ale Craiovei, până la facultate şi acasă. Ar fi altceva. Aş proteja şi mediul înconjurător şi aş face şi minim 30 de minute de mişcare pe zi, exact cum recomanda doctorul.

Haideţi să vă mai pun o dată imaginaţia la încercare: Aţi mers vreodată cu bicicletă, lângă alte zeci de oameni, escortaţi de maşina poliţiei, precum oamenii importanţi ai statului şi doar cu vântul bătându-vă în faţă şi liniştirea automată a gândurilor şi grijilor ce nu vă dau pace cu zilele?                            

Dacă răspunsul este nu, la ultima întrebare, atunci am pentru voi exact oportunitatea pe care v-o doreaţi. Proiectul JCIBusiness pe Bicicletă, are ca scop principal, promovarea bicicletei ca mijloc de transport către birou şi revine pe 22 mai cu prima ediţie din 2014, organizată simultan în Bucureşti, Craiova şi Timişoara. Poţi să participa alături de alţi biciclişti la acest proiect, absolut minunat şi care m-a entuziasmat teribil, joi, în dată de 22 Mai, la ora 17:30 chiar dacă nu ai bicicleta. Da, nu este nevoie să ai bicicleta proprie, pentru că şi cei care nu dispun de acest mijloc de circulaţie au nevoie de mişcare. JCI Craiovaorganizatorul evenimentului, îţi închiriază gratuit o bicicletă, cu condiţia să ai la tine un act de identitate, să te inscrii online pentru a avea o evidenţă a participanţilor şi defilarea să se realizeze în cele mai bune condiţii şi să vii îmbrăcat office/casual office (nici în costum cu papion, nici în trening, ci îmbrăcat cu pantaloni şi cămaşa). 

Aveţi toate detaliile evenimentuluiaici, astfel că te invit cu toată inima să te înscri, pentru că şi eu voi fi acolo şi ne vom întâlni. Apoi o să biciclim prin Craiova plini de bună dispoziţie, zâmbetele la purtător şi după acest tur, să ne simţim mai plini de viaţă şi mai sănătoşi. Cei 50 de participanţi estimaţi se vor întâlni la Intrarea (Statuie) din Parcul Naţional „Nicolae Romanescu” la ora 17:30 şi vor defila pe traseul următor Parcul Naţional „Nicolae Romanescu”, Calea Unirii , Str. Arieş , Giratoriu , Str. Arieş , Str. M.Kogălniceanu , Str. Fraţii Buzesti, Str, Simion Bărnuţiu, Calea Unirii , Terasa Castelul Fermecat (Parcul Naţional „Nicolae Romanescu”). 

Printre invitaţi se vor număra persoane din mediul business care susţin mersul pe bicicletă către birou, dovada că implicarea oamenilor de afaceri în comunitatea Business pe Bicicletă, proiectul JCI România, este din ce în ce mai mare. Vom beneficia împreună de o plimbare pe biciclete, business networking, informații valoroase, o cafea pe malul lacului, implicare în comunitatea din care facem parte și bineînțeles voie bună!

P.S.  Dacă te-ai înscris pentru eveniment şi n-ai bicicletă, trebuie să fii la intrarea în parc (statuia cu cai) la ora 17:00, cu un document de identitate pentru a închiria gratuit o bicicletă. Informaţii suplimentare la numărul de telefon din detaliile evenimentului.
Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply