Profesionale

Recomand aparat dentar de la Clinica Stomatologica Dental Praxis

                                    

                       Încă de mică, sunt prietena stomatologilor. Niciodată nu mi-a fost frică de dentist pentru l-am văzut că pe orice alt doctor, un om dedicat meseriei de a salva pacienţii. Aşadar, îmi amintesc că o dată la câteva luni mergeam la stomatolog pentru controale de rutină dar şi pentru plombarea măselelor. Mereu mi se spunea că am o dantura foarte bună şi dinţi puternici cu care nu am avut probleme decât minore. Din păcate, după împlinirea vârstei de 18 ani şi implicit a lipsei de timp, am cam neglijat mersul la medicul dentist lucru de necrezut pentru mine. Ştiam de mult că am nevoie de un aparat dentar pentru că având dinţi destul de buni, nu îmi cădeau, aşa că m-am ales cu un dinte ieşit din senin, în plus de care am tras câteva luni bune până să-l pot scoate, fiind crescut peste alţi doi dinţi. Medicul stomatolog, mi-a recomandat un aparat dentar care să-mi rezolve problemele şi să pot zâmbi la fel de curat şi frumos.
                         Din păcate, preţurile pe care medicul i le prezentase mamei mele la acea vreme, erau cu mult peste posibilităţile financiare ale familiei, la acea vreme şi aparatul dentar a fost cumva pus pe un loc secund şi uitat într-un dulap pe care scrie şi acum, “Într-o zi”. Şi acum mă tem de problemele care pot apărea în lipsa unui aparat dentar şi chiar şi la aproape 21 de ani, încă îmi mai doresc să rezolv problemele medicale pentru mine, în special, pentru că prima impresie este cea mai importantă indiferent de locul în care mergi şi un zâmbet frumos este o carte de vizită extrem de importantă.


                          De curând, am aflat de un cabinet stomatologic la clinica Dental Praxis ce au ca deviză, terapia fără durere prin respectarea celor mai înalte standarde de calitate şi profesionalism. Acestea sunt rezultatul unei fuziuni între tehnologia de ultimă oră, serviciile medicale de excepţie, medicii care dau dovadă de profesionalism şi nu în ultimul rând, respectul aparte cu care se întâlnesc pacienţii în acest cabinet stomatologic.
                          Preţurile mi s-au părut mai mult decât bune şi toate gândurile pe care le au alţii despre aceasta clinică, mă fac să mă gândesc că un aparat dentar pus la ei este în sfârşit oportunitatea mea de a-mi îndeplini dorinţa din copilărie, aceea de a avea un zâmbet frumos şi sănătos.

                            De fiecare dată când aud că şi în România se pune tot mai des accent pe respectarea clientului, profesionalism, răbdare, atenţie, promptitudine şi tot ceea ce promite un medic în momentul în care îmbrăţişează această meserie, mi se umple inima de mândrie şi încredere că şi în România se poate să fii sănătos şi frumos, în timp ce nu ţi se încalcă drepturile şi utilizezi tehnici de calitate! Mă bucur o dată în plus, pentru că am găsit toate aceste calităţi la Dental Praxis, în Bucureşti, ambasadorii frumuseţii si sanataţii!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  florentin
  10 May 2014 at 16:55

  multam frumos de aceasta recomandare!
  O seara de sambata linistita!

 • Reply
  Maya Pisicule
  11 May 2014 at 08:11

  Cu toata bucuria, sper ca v-am ajutat! O zi de duminica minunata! 🙂

 • Reply
  Daniela
  11 July 2017 at 14:18

  Multumesc pentru recomandare, fiecare recenzie conteaza; buna sau rea.

  • Reply
   Ianolia
   23 July 2017 at 22:46

   Sper sa fie de folos! O zi faina! 😀

 • Reply
  Mariana
  11 August 2017 at 15:37

  Foarte bun articol, multumesc pentru informatie, este bine sa alegem un cabinet serios pentru ca banii investiti sa merite 100%

  • Reply
   Ianolia
   25 August 2017 at 12:51

   Multumesc frumos! Cred ca este cel mai bun pas pe care il putem face, acela de a ne informa si reinforma inainte de a alege. 😀

Leave a Reply

%d bloggers like this: