Profesionale

Review gama The One by Oriflame

Dragi prieteni, vă anunţăm în urmă cu ceva timp despre faptul că mi-am înscris candidatura pentru postul de blogger care testează produsele noii game The One by OriflameChiar pe data de 1 mai când compatrioţii noştri încingeau grătarele, alţii munceau. Aşadar, curierul mi-a adus produsele pe care urma să le testez la ora 17:00 în ziua de 1 mai. Acesta este un review gama The One by Oriflame. Am rămas profund încântată şi şocată, de cât de multe produse am primit. Sincer, mă aşteptam la un ruj, un rimel şi poate o ojă care să adauge un plus de valoare unei ţinute. În schimb am primit mult mai multe produse. Le vedeţi în poză de mai jos alături de descriere.

Aşadar, am primit Fondul de ten The One IlluSkin într-o nuanţă perfectă pentru tenul meu şi anume, nuanţa Natural Beige. În prima instanţă, fondul de ten da o uşoară senzaţie de mâncărime, nu foarte accentuată care, iniţial, pot spune că m-am cam speriat. Acea senzaţia a dispărut la fel de uşor cum a apărut şi chiar mă gândeam că poate am eu o alergie. De fapt, fondul de ten, îmi proteja chipul şi nu mare mi-a fost mirarea când după demachiere am observat o diminuare a roşeţii şi mărimii puţinelor coşuri existente. Apreciez ambalajul din sticlă, cu pompiţa şi faptul că fondul de ten are SPF 20. Are 30 de ml şi în catalog este disponibil în 6 nuanţe şi la preţ întreg costă 45 lei.

Am mai primit, de asemenea, o Pudră The One Illuskin a cărei nuanţe puţin deschisă, nuanţa Medium îmi pune în evidenţă chipul, îl lumineata şi înlătura senzaţia de luciu a feţei după aplicarea fondului de ten. Iubesc pudră şi pentru mine este un produs de maximă necesitate întrucât urăsc acea senzaţie de mască a fondului de ten şi am mereu senzaţia că fata mea sclipeşte. Pudră are 8g şi este disponibilă în 3 nuanţe şi la preţ întreg costă 33 de lei.

În colet am descoperit şi un Corectorul The One Illuskin de care nu m-am folosit mult pentru că nu folosesc defel acest produs. Impresia este bună, dar nu sunt adeptă lui. L-am primit în nuanţa  cea mai închisă din catalog, “Nude Beige “care se întâmplă să fie exact nuanţa tenului meu. Îmi place ambalajul şi sistemul de dozare, are 10 ml , este disponibil în 3 nuanţe şi la preţ întreg costă 18 lei.

Acesta este primul grup de produse care m-au încântat şi mi-au redat încrederea în frumuseţea naturală, fără prea mari eforturi. 

Tot în colet, desigur, am primit şi Rimelul The One Volume Blast. Mi-a plăcut foarte tare rimelul pentru că oferă volum, nu încarcă genele, nu se scurge şi nu cade de pe gene, cum am mai păţit, însă la demachiere se curăţa uşor şi fără efort în plus. Produsel are 8 ml, se găseşte în două nuanţe şi la preţ întreg costă 18 lei.

Tot pentru ochi, am primit şi Fardurile crema pentru pleoape The One Color Impact. Sunt foarte uşor de aplicat şi de amestecat atât cu pensulele de machiaj cât şi cu degetele.  Nuanţele primite de mine sunt: Golden Brown, Olive Green şi Beige Pearl însă în catalog sunt disponibile şi alte 5 nuanţe. Ambalajul fardurilor mi se pare practic, sunt compacte şi uşor de păstrat iar culorile  sunt pe gustul meu. Un mini borcănel de fard are 4 g şi la preţ întreg costă 20 lei. Singurul lucru care îmi displace este acela că fardurile expiră la 6 luni de la deschidere.


Pentru buze, am primit Luciul de buze The One Power Shine în nuanţele: “Rose glacier” şi “Trendy Berry” . Ador luciul de buze şi îmi plac aceste două nuanţe care nu sunt nici lipicioase, nici stridente. Sunt practice şi încap în orice poşeta şi în orice buzunar ca să poţi să le reaplici ori de câte ori este nevoie. Luciul de buze are 5 ml, în catalog sunt disponibile 6 nuanţe şi la preţ întreg costă 16 lei.

Am primit tot din aceeaşi gama şi două oje The One Long Wear Nail Polish, în nuanţe foarte drăguţe. Nuanţele primite de mine sunt  CAPPUCINO şi NIGHT ORCHID. O ojă are 8 ml, în catalog sunt disponibile 15 nuanţe şi la preţ întreg costă 12 lei.
 
Eu sunt extrem de încântată de produsele din gama The One şi le recomand cu dragă inimă pentru că mie, cel puţin, mi-au dat un plus de frumuseţe, încredere şi feminitate! 
                             
P.S.Eu nu am putut aştepta până a doua zi şi le-am testat exact după ce le-am analizat. Aşadar, primele poze sunt în pijama, pentru că nu am putut aştepta până a doua zi. 😀
Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply