Profesionale

Sistemele de alarmă nu mai costa o avere

Dragi suflete, nu ştiu dacă v-am povestit, dar eu sunt în zodia Fecioară, aşadar îmi place să controlez tot ce poate fi controlat, pentru a nu avea surprize neplăcute. Sunt adepta declarată a proverbului “Mai bine să previi decât să tratezi!”, pentru că simt că mi se potriveşte extrem de bine şi defineşte modul meu de a privi lucrurile. Sistemele de alarmă nu mai costa o avere
   
Ştim şi chiar dacă nu am şti, ştirile zilnice ne amintesc acest aspect, sau am simţit pe pielea noastră cum este să fii prădat de hoţi. Deci, în România se fură, se fură mult şi des. Se fură orice şi nu se ţine cont de principii sau de legi, fie ele scrise sau nescrise. Personal, mă gândesc cât aş fi de marcată dacă mi-ar fi spartă casa de hoţi. În afară de lucrurile de care aş fi prădată, m-aş gândi şi la toate amintirile care îmi vin în minte şi care au legătură cu casa mea. Ce ar fi ca în casa în care am crescut timp de aproape 21 de ani, să nu mă mai simt dintr-odată în siguranţă, să îmi fie frică să intru, să dorm şi să îmi desfăşor activităţile zilnice?
Să fii furat, nu te dărâmă doar din punct de vedere financiar sau material, ci te distruge psihic pentru că îţi dai seama de neputinţa ta, de faptul că nu poţi face nimic să previi anumite evenimente sau în minte îţi vin gânduri cu privire la “Ce s-ar fi întâmplat dacă eram acasă şi mă atacau?” . 
Trăim într-o societate plină de delicvenţi, în care îţi este frică de orice şi oricine. Într-o societate în care tot mai mulţi oameni la care nu te-ai aştepta, devin omeni fără scrupule care te vând, te fură, te înşeală, îşi bat joc! Asemenea aspecte, te fac să te gândeşti serios la siguranţa ta, a familiei tale şi a bunurilor pentru care, poate ai muncit o viaţă. Aşadar eşti determinat să îţi achiziţionezi sisteme de supraveghere video

Exista însă, un magazin online, Spy Shop, datorită căruia supravegherea locuinţei nu mai este un lux, ci un lucru cât se poate de accesibil tuturor celor care vor să-i determine pe hoţi să evite casa în care locuiesc şi implicit siguranţa noastră. Cum am spus şi mai sus, mai bine previi decât să tratezi şi cel mai bine îţi iei din timp măsuri de precauţie decât să regreţi mai târziu şi să te îmbolnăveşti de supărare. Mai bine economisiţi nişte bani şi cumpăraţi echipamente de securitate, supravegheare şi monotorizareNiciodată nu m-am gândit că mă poate ajuta cineva în caz de ceva grav cum ar fi furtul, pentru că nu sunt o persoană atât de importantă pentru acest stat decât în momentul în care trebuie să îmi exprim votul. Aşadar, mai bine mă protejez singură, decât să fiu nevoită să rămân singură şi fără ajutorul nimănui dintre cei care trebuiau să mă ajute.

Acum, de câte ori voi pleca de acasă sau când casa mea va rămâne nesupravegheată de niciun membru al familiei, nu mă voi mă teme din cauza hoţilor, sau a ce s-ar putea întâmpla în lipsa mea. Cu aceste sistem, sunt sigură că hoţii vor ocoli casa mea! Pot să-mi văd liniştită şi relaxată de vacanţă, departe de grijile de acasă şi să-mi încarc bateriile pentru alt an de facultate! 



Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply