Profesionale

Pătuţuri perfecte pentru bebeluşi fericiţi

                  Fiecare om care trece prin viaţă, are cel puţin o slăbiciune, o plăcere simplă care îi provoacă bucurie. Sunt sigură că şi în cazul dumneavoastra există asemenea momente în care cedaţi tentaţiei de a va realiza o mică bucurie, chiar şi cu riscul de a stârni amuzamentul celorlalti. Şi ce dacă, pe voi acel fapt, vă face fericiţi.
                  O astfel de slăbiciune, pe care majoritatea dintre noi o avem, este dorinţa de a drăgălaşi un pui de om. Sa fim sinceri, cine ar putea rezista acelui zâmbet timid, ochilor mari care te privesc curios sau chiar şi scâncetului care te alarmează, te face să îţi pui întrebări ori şi să acţionezi, pentru a-i readuce zâmbetul. În preajma copiilor mici, fiecare dintre noi uită de vârsta din buletin, de vârsta fizică, revenind în lumea de basm care i-a rămas la fel de dragă şi din ce în ce mai îndepărtată, odată cu înaintarea în vârstă.
             Şi pentru că sunt fiinţe fragile, care abia au păşit în viaţă, au nevoie de o protecţie aparte, de o îngrijire adecvată şi de siguranţă necesară dezvoltării şi creşterii, în viaţa la început de drum. Pentru noi, adulţii, este foarte uşor să ne purtăm singuri de grijă şi ştim cum să cerem, dacă avem nevoie de ceva anume. Pentru nou-născuţi, aceste instincte nu sunt dezvoltate. Copilul are nevoie de atenţie permanenta pentru a fi în siguranţă şi trebuie să ştie că există persoane care sunt oricând, lângă el. Când doreşte ceva, copilul nu poate cere decât printr-un singur mod. Plânsul. Aşadar, este important să fim foarte atenţi la nevoile bebeluşului pentru a şti să-i alinăm durerea şi nevoile.
                Mediul în care copilul creşte este, de asemenea, extrem de important. În afară de dragostea celor din jur şi grijă, mai au nevoie de un mediu sigur si primitor de care să simtă că aparţin. Ei descoperă lumea şi au nevoie să fie înconjuraţi de obiecte colorate, care să le dezvolte imaginaţia si un mediu sigur de joacă şi de somn, care să-i păstreze mereu odihniţi şi sănătoşi.


               Este foarte important, ca patuţul copilului să fie atât sigur, cât şi un confortabil pentru ca acolo să se simtă în siguranţă şi în care să se joace în voie, fără posibilitatea de a se răni. Babyplus.ro, oferă o gamă variată de pătuţuri pentru fiecare copil. Alegerea unui pătuţ de copil este o misiune dificilă, mai ales atunci când vrei să cumperi un lucru de calitate la un preţ rezonabil. Deoarece bebeluşii cresc repede, primordial este că pătuţul de copii achiziţionat să fie rezistent şi durabil, adică să nu fie schimbat de la an la an. Pentru alegerea celui mai bun model, trebuie să ţineţi cont de spaţiul avut la dispoziţie din camera în care pătuţul va fi montat. În funcţie de acest aspect, pătuţul poate fi pliabil sau fix. Pătuţul poate fi ajustat, în funcţie de vârsta copilului şi astfel, barele care protejează copilul, pot fi detaşate odată cu trecerea anilor.
                      Înainte de a alege modelul, gândiţi-vă la confortul şi siguranţa bebeluşului dumneavoastră, deoarece grijă şi iubirea sunt cele mai frumoase sentimente care menţin familia unită şi fericită!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers like this: