Personale

21 de ani si mai multa determinare

Mulţumesc, din toată inima, pentru minunatele mesaje pe care, v-aţi făcut timp, să mi le scrieţi! A durat ceva să răspund la ele şi sper că nu am omis pe nimeni! Vă doresc din inimă tot ceea ce îmi doriţi şi voi mie, dar înzeciţi, pentru că meritaţi să aveţi parte de bine, în primul rând pentru că sunteţi oameni. În al doilea rând, meritat bine pentru sufletele frumoase pe care le păstraţi curate! În al treilea rând, meritaţi ceea ce oferiţi, pentru că orice faptă se întoarce, cândva în viaţă! Nimeni nu rămâne cu datorii şi când v-aşteptaţi mai puţin, surprizele vor apărea! 
     
Eu am primit cea mai frumoasă familie, cei mai frumoşi şi nebuni prieteni şi cele mai frumoase vorbe bune din partea oamenilor de la care nu mă aşteptam! 
  1. Mulţumesc, încă o dată, Filip, pentru cea mai frumoasă surpriză pe care o puteam primi de la orice alt băiat, pentru faptul că îmi eşti ca un frate, pentru că în ciuda timpului foarte scurt pe care îl ai liber, mi-ai oferit cea mai frumoasă serenadă la ora 4 : 30 dimineaţa! Love you şi abia aştept să te întorci acasă! <3
  2. Mulţumesc, mamă, pentru că ai fost acasă de ziua mea şi pentru că ai reuşit să mă laşi masca de uimire! Te iubesc şi ai grijă de tine!
  3. Mulţumesc, tati, pentru faptul că încă îmi cânţi “La Mulţi Ani” cu noaptea în cap, deşi eşti departe! Te iubesc, de asemenea şi te aştept acasă!
  4. Lucretia, draga mea surioară, gestul tău a fost surpriza tuturor, nu doar a mea! Faptul că mi-ai îndeplinit un vis vechi şi am o amintire de râs pe care să o pot povesti copiilor şi nepoţilor este de nepreţuit!
  5. Sebi şi Vali, încă vă urăsc pentru tensiunea groaznică în care mă ţineţi de mai bine de o săptămână şi ceva îmi spune că nu mai am mult de aşteptat!
  6. Dani şi Mihaela, nu cred că mai e nevoie să vă spun cât de mult vă iubesc, cât de recunoscătoare vă sunt pentru că îmi sunteţi prieteni minunaţi şi suflete atât de curate!
  7. Îţi mulţumesc, ţie, cel ce îmi înnobilezi inima cu prezenţa ta acolo! Îţi mulţumesc pentru că nu mă uiţi, pentru că ai grijă de mine şi de departe, pentru că mă faci mai frumoasă prin faptul că mă laşi să te iubesc, pentru că eşti tu!
  8. Cristina, draga mea verişoara, mulţumesc pentru urarea melodică de ziua mea! Dragoş mi-a promis o urare live, deci sunt o privilegiată dacă el chiar va cânta de dragul meu! Apropo, casa de piatră şi vă iubesc mult!
Nu mi-ar ajunge timpul să mulţumesc tuturor, dar îmi ajunge iubirea şi gândurile bune, să vă transmit urări de bine de departe, tuturor! Mi-ar plăcea să fiţi măcar pe jumătate atât de iubiţi, pe cât m-am simţit eu în această săptămână, pentru că a trebuit să ies de mai multe ori, pentru a vedea toţi oamenii dragi din viaţa mea! 
Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply