Profesionale

Am nevoie de un televizor nou!

                           

                         
                           Nu sunt o mare adeptă a privitului la televizor. De fapt, nu mă uit atât de des pe cât o fac alţii. Sunt însă, o cinefila înrăită şi când prind un film bun la televizor, este musai să îl văd. La orice lucru baltă şi mă concentrez asupra evenimentelor care se derulează încep pe ecranul din faţa mea.
                    Din păcate, însă, de curând, televizorul meu a ales să mă lase baltă. A fost ceva de genul “Eu mi-am făcut treaba atâţia ani, e rândul altuia să te lase să descoperi cele mai bune filme!”. Mie îmi place, totuşi, să cred că nu l-am suprasolicitat atât de mult încât să strige din toţi rărunchii, încă funcţionali  “Până aici! Nu mai pot! Îmi dau demisia!”. 
                     Da, uneori televizoarele pur şi simplu îşi dau demisia şi refuza să mai funcţioneze. Nu era cel mai bun televizor. Vechi, cu o telecomandă decedata la ai puţin de un an de la achiziţionare şi imposibilitatea de a găsi un alt model funcţional, sia făcut totuşi treaba. Era enervant să te ridici din pat pentru a schimba canalele, dar cred că m-a ajutat să fac, totuşi mişcare, ceea ce nu a fost rău până la urmă. Da, în orice rău e şi un bine, îmi spunea un prieteni deunăzi.
                     Deci, dacă televizorul s-a stricat…am posibilitatea de a-mi alege un altul dintr-o gama variată de alte  televizoare performante şi de o calitate mult mai bună. Până la urmă, şi electronicele sunt create de oameni, deci şi acestea se “îmbolnăvesc” şi pur şi simplu nu mai fac faţă. Totuşi, când nu se mai poate, nu se mai poate. 

                           Trebuie să îmi iau un televizor nou, deci. Ce aş vrea oare la el? Da, ştiu! Trebuie să accepte un DVD. Ce-i? Nu-s pretenţioasă, îmi plac filmele şi documentarele bune. Nu o să stau cu orele să mă uit la emisiuni puerile şi să mă mulţumesc cu ideea că “Asta e la TV!”. Vreau un televizor led, de la LG. Subţire, practic şi pe care îl pot monta oriunde, pentru a mă uita confortabil la noile producţii din domeniul cinematografiei. 
                             Gata, m-am hotărât! Intru repede pe dwyn.ro şi îmi aleg televizorul. Am găsit modelul. Pot să invit prietenii la o seară de cinema perfectă pentru weekendul acesta. Trebuie să fug, popcornul este gata. Vii la un film? Sau îţi alegi propriul televizor numai bun pentru nevoile tale?
                           

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply