Profesionale

Camere de supraveghere pentru o vacanţă fără griji

Camere de supraveghere pentru o vacanţă fără griji

Dragi prieteni, încă este vara, vremea încă ţine cu noi şi este necesar, pentru a avea o vacanţă fără griji şi dedicată relaxării, să fim siguri că avem casa protejată şi că nu există nicio şansă de a ne întoarce din concediu şi de a avea un şoc la  vederea unei camere răvăşite.

Vara aceasta m-am plimbat, că niciodată, am fost plecată în diferite oraşe pentru relaxare. Odată cu finalul sesiunii, am ales să îmi reîncarc bateriile departe de casă. Voiam să alerg, să mă plimb, să vizitez, să admir, să rămân masca de uimire.

Cum încă am vacanţă, cel puţin până la întâi octombrie, am zis că nu îmi strică să mai merg pe ici pe colo, ca să am ce povesti şi să rămân cu amintiri frumoase. Întotdeauna, însă, când plec de acasă, am în minte acea teamă de a nu mă trezi cu surprize neplăcute, de a nu fi călcată de hoţi şi de a mă trezi într-o casă răscolită, cu haine aruncate pe jos, sertare deschise şi altele. Dar cum pot fi sigură că nu voi păţi un asemenea eveniment? 


În urmă cu două luni, am primit un sistem, pentru că prietenii ştiu cât de stresată sunt şi că pentru mine, fiecare detaliu trebuie pus la punct, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplări şi planurile trebuie să meargă că unse pentru a te putea relaxa. Am primit o cameră de supraveghere pe care am montat-o în dormitorul apartamentului şi am fost surprinsă de cât de benefică este pentru a scăpa în sfârşit de griji.

Şi dacă ceva e bun pentru o cameră, înseamnă că e bun şi pentru a doua, aşadar m-am hotărât să mai fac o achiziţie şi pentru sufragerie pentru că, niciodată nu eşti prea sigur de unde apare iepurele (hoţul) neinvitat, în intimitatea propriului cămin.

Atu Tech  a devenit printre cele mai mari companii în domeniul retailului pentru sistemele de supraveghere şi sistemelor de securitate în general. Atu Tech este cea mai dinamica companie din comertul online cu sisteme de securitate care are ca si principal scop acela de a oferi clientilor cele mai noi tehnologii si solutii de securitate la o calitate ridicata si un pret corect.


Instalarea unui sistem de securitate şi supraveghere a casei a devenit o necesitate, un must-have al oricărei reşedinţe pentru că nu poţi să te bazezi pe vecinii atenţi la casa ta sau pe rudele care mai vin, din când în când “să arunce un ochi”. Avem nevoie de astfel de sisteme deoarece suntem responsabili pentru siguranţa noastră şi a celor din jurul nostru. Un jaf, de cele mai multe ori, pe lângă şocul provocat, poate lăsa urme adânci în psihicul nostru, în încrederea de sine şi ne poate afecta emoţional, dând stări de anxietate, paranoia, etc.

Eu merg pe principiul “Mai bine să previi decât să tratezi!”, pentru că este de datoria noastră, în primul rând, de a ne proteja, pe noi şi mediul în care trăim. Acasă este locul în care venim mereu cu sufletul deschis şi plini de bucurie. De ce să transformăm acasă, într-un mediu nociv?

Partajează asta:

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Brândușa
    26 June 2020 at 15:50

    Articolul tau este excelent, Ianolia! Chiar ai reusit sa surprinzi in el toate detaliile pe care are un cititor nevoie sa le cunoasca. Astept mai multe texte pe aceasta tema din partea ta, sa stii.
    Spor!

    • Reply
      Ianolia
      26 June 2020 at 16:38

      Multumesc, tare mult Brândușa draga! Cu siguranta voi mai scrie si alte articole pe aceasta tema. Multumesc, tare mult, pentru gandurile tale bune! >:D<

Leave a Reply