Personale

La revedere, iulie! Îmi vei lipsi…

                                  


                Până azi, nu am simţit nevoia să îmi iau rămas bun şi să mulţumesc sincer vreunei luni a acestui an. Desigur, am motive întemeiate pentru a mulţumi sincer lunii iulie şi destinului pentru minunatele zile de care am avut parte. În luna iulie a anului 2014, m-am simţit umană, din nou. M-am simţit fericită şi dărâmată în acelaşi timp. Am primit fericirea pe care mi-o doream şi de care aveam nevoie de mult, dar şi dorinţa de a pleca din vieţile unor oameni lângă care nu mă mai simţeam fericită. 
               Iulie a fost prima lună de vacanţă şi a început exact cum nu mă aşteptam să înceapă. În data de 2 iulie, eram deja pe drum spre oraşul la care visez de la vârsta de 12 ani, plecăm spre Cluj Napoca ( pentru a scrie impresiile şi pentru a vă povesti ce am făcut acolo şi cum m-am distrat, îmi va lua ceva timp, pentru că nu vreau să omit nimic şi vreau să împărtăşesc cu voi toată bucuria pe care am simţit-o în acea perioadă).
                 În luna iulie am încheiat un capitol lung din viaţa mea, plin de bine şi de rău. Tot acum, am dat posibilitatea unui alt capitol de a intra în scena vieţii mele, pentru că am simţit să nevoia de a-mi da o altă şansă, atât mie cât şi fericirii mele. Am cunoscut oameni noi, am învăţat să iubesc din nou, să leg noi prietenii, să fiu sinceră cu mine pentru a putea fi sinceră cu alţii. Am rănit oameni pe care nu trebuia să-i rănesc şi m-au rănit oameni care au promis să nu o facă niciodată. Am trăit cele mai frumoase două săptămâni din viaţa mea şi am fost departe de tot stresul cotidian. Am făcut surprize oamenilor care mi-au demonstrat cât de frumoşi pot fi oamenii, atât în interior cât şi în exterior. Am fost surprinsă plăcut pentru că alţii au considerat că merit să primesc surprize. Mi-am dat seama, de asemenea, cât de atenţi pot fi oamenii la nevoile celorlalţi şi cât de important este să ţii minte ce-i place unui om, pentru a-i oferi acele momente sau lucruri, fix când nu credea că poate să îi pese cuiva.
                M-am plimbat şi admirat peisaje fantastice. Am râs, am glumit şi am respirat aer proaspăt care mi-a umplut plămânii cu sănătate şi inima cu bine. Am cunoscut oameni minunaţi, care nu par să facă parte din această ţară sufocată de rău şi nepăsare. Mi-am deschis noi orizonturi şi am învăţat că poţi face ceea ce-ţi place în orice moment al vieţii, fără să fii influenţat de alte decizii din trecut. Tot în această lună, trei texte mi s-au materializat sub forma unei antologii incredibile. Acest fapt mi-a dat acel imbold de a nu mă da bătută şi de a avea certitudinea că visul meu de a lansa propria carte, nu este atât de imposibil pe cât aş fi crezut.
               La revedere, dragă iulie! Ai fost absolut minunat! Îţi mulţumesc pentru fiecare clipă minunată, pentru modul în care mi-ai schimbat viaţa, pentru că m-ai învăţat să cresc, să iubesc din nou, să sper, să am răbdare, să primesc bine, să cer ceea ce mi se cuvine, să închid uşi, să deschid ferestre, să apreciez ceea ce am, să alung ceea ce nu îmi mai este necesar, să cred din nou în oameni, să fiu precaută uneori, să ofer mai multe celor care chiar merită şi să nu aştept să fac ceea ce-mi place.
                Dragă august, te rog, surprinde-mă plăcut, fii bun şi răbdător cu mine, nu mă îmbătrâni cu încă un an ci mai dă-mi un an de poveşti frumoase pe care să le povestesc mai târziu celor dragi! Adu-o pe mama acasă, măcar pentru o perioadă şi ai grijă ca ea să ajungă cu bine acasă! Dă-le celor doi oameni frumoşi şi buni care mi-au înfrumuseţat viaţa în ultimele luni, multă fericire, viaţă lungă şi o căsnicie plină de iubire şi experienţe minunate! 
                 Dragă august, dă-mi posibilitatea de a mai vedea oamenii frumoşi pe care i-am lăsat departe şi apropie-mă din nou de inimă pe care am lăsat-o când am plecat acasă. Mulţumesc pentru că ai venit răcoros şi verde şi te rog, mulţumeşte-le tuturor celor care îmi fac viaţa mai frumoasă. Trimite-le iubirea şi recunoştinţa mea pe aripi de vânt şi prin raze de soare! Merită din plin toate sentimentele care mă încearcă când mă gândesc la ei!
                  Vă doresc o lună plină de sănătate, iubire, fericire, surprize plăcute şi clipe minunate!


Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply