Profesionale

iPhone 6 a ajuns in Romania datorita Quickmobile

         Dragi prieteni, ştiţi cu toţii faptul că de curând, s-a lansat iPhone 6, iar la Quickmobile.rotrendsetter IT&C în România, a ajuns deja. Ei sunt primii care aduc produsele Apple la noi în ţară. Au fost atât de rapizi, încât au început să livreze deja iPhone-urile pre-comandate până din ziua lansării până acum. Totodată, pe blogul Chinezuluivor să ofere prin concurs primul iPhone 6 din România. Cam cât de tare este această veste? Sunt sigură că printre voi sunt mulţi dornici de a fi posesorul unui iPhone 6. Profitaţi de şansa aceasta!

           Acum, că v-am atras atenţia, să vorbim puţin despre compania Apple. Este o isterie internaţională fiecare lansare Apple şi ştiţi, desigur, ce cozi interminabile (mai ceva ca cele de la noi din perioada comunismului) se formează în faţa magazinelor înainte cu zile întregi de a se pune în vânzare. Sinceră să fiu, îmi iubesc iPad-ul mini, performanţele sale, uşurinţa cu care pot umbla cu el, pot face poze şi intră pe internet (chiar dacă a ajuns să aibă ecranul spart în câteva locuri….neîndemânatică, neîndemânatică :(( ), tot de la Quickmobile l-am achiziţionat, pentru că sunt mereu dornici de a oferi cele mai noi şi performante tehnologii, clienţilor . Aplicaţiile sunt la fel de rapide. Ce să mai, sunt fan declarat Apple.
          România este una dintre ţările în care iPhone 6 a ajuns destul de repede, aşadar avem beneficii de pe urma acestei încrederi pe care compania ne-o acorda. Dar care sunt beneficiile acestui privilegiu? România este văzută ca o piaţă fantastică de desfacere, pentru ca romanii sunt din ce în ce mai atenţi la noile tehnologii, cumpără tot ceea ce este performant la nivel de IT şi tehnologie şi nu par să se plictisească prea curând. Fiind văzută ca o ţară bună pentru promovare, diverse companii ar putea să-şi întoarcă privirile spre noi, să ne bucurăm de produse de mai bună calitate, de companii dornice de a deschide filiale în ţara noastră şi odată cu acestea, noi locuri de muncă şi un standard de viaţă mai crescut. Dacă romanul cumpăra calitate la preţuri mari, mai multe companii, romaneşti şi străine, vor dori să ofere o mai bună calitate, pentru că romanul a început să devină destul de critic şi mai greu de prostit când vine vorba să deschidă larg portofelul pentru un produs.
          Dacă v-am făcut curioşi, vă invit din nou la concurs pe blogul Chinezului şi în magazinul Quickmobile pentru a face cunoştinţă cu cele mai bune şi accesibile tehnologii de pe piaţă!
            Pentru amuzament, mai jos vă las un filmuleţ cu primul posesor al iPhon-ului 6! 


Partajează asta:

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    amiralul
    10 October 2014 at 16:25

    nu au nici un rost telefoanele astea, parerea mea 😀

  • Reply
    Ianolia Marina
    10 October 2014 at 16:26

    Cred ca depinde de preferintele si nevoile fiecaruia. Orice mic ajutor e bun, depinde cat de mult ajutor vrei si ce calitate! 🙂

Leave a Reply