Profesionale

Votați SuperBlog pentru un mediu online plin de frumos!

             Dragi prieteni, azi fiind ziua mea liberă, prima dintr-un weekend prelungit de patru zile, mă gândeam că mă voi relaxa, voi citi o carte bună şi mă voi delecta cu o ceaşcă mare şi aburindă de ceai. Ei bine planurile mi-au fost date peste cap, cu vădită neruşinare, încă de la primele ore ale dimineţii. Somnul mi-a fost speriat de două telefoane, amândouă din Italia dar la 250 de km unul de celălalt. O zi liberă şi nici în aceea nu pot dormi cât vreau. Apoi am alergat într-o parte şi în cealaltă pentru a pregăti marea plecare de mâine. Am nevoie să mă detaşez puţin de oraş pentru a-mi aranja gândurile şi a le aduce la liman pe cele plecate deja în vacanţă.
            Anul acesta, după cum ştiţi de aicim-am înscris şi eu în competiţia Super Blog 2014, pentru prima dată în viaţa de blogger. Principalul cap al răutăţilor, care m-a împins cel mai tare de la spate să mă înscriu, a fost Daniel Botea. Ştim despre el că este superblogger cu experienţă şi mare Fan Brânză cu o greutate considerabilă. Acum îmi dau seama cât de tare mă bucur pentru că m-a bătut la cap să încerc şi nu regret faptul că am ajuns, din prima încercare, până la ultima probă. Au fost două luni pline, am luat şi penalizări, premiile nu prea s-au lipit de mine dar am vorbit mai des cu bloggerii din ţară şi abia aştept să văd o parte dintre ei la marea Gală de la Straja şi să petrecem cum numai un superblogger ştie să petreacă.


             Cuiva i-a venit ideea că mie mi-ar sta bine în postul de consilierul de imagine al candidatului SuperBlog. Trăznită idee ce-i drept, pentru că sunt atât de mică şi la început în toată această mare şi frumoasă familie SuperBlog, încât mă tem să nu o dau în bară. Îl cunosc pe candidatul Superblog de nu mai puţin de 24 de probe mari şi late. Am învăţat că este mare fan brânză în materie de alimente de la care nu se abate. Am mai aflat că este foarte responsabil la volan şi foarte mândru de maşină sa Toyota de care are mare grijă. Urăşte microbii şi are o asigurare de sănătate pentru orice eveniment ce i-ar putea strica imaginea sau starea de bine. Are un farmec aparte şi niciodată nu pleacă la vânătoare de căprioare fără să aibă grijă de tot ce înseamnă apariţia sa în lume. Are o întreagă echipă de prieteni, partenerii media și bloggeri parteneri, în spate, care îl susţin şi au grijă să fie plin de optimism şi veselie. De asemenea, este romantismul întruchipat, un iubitor de cărţi înnăscut, un călător prin lumea largă şi miroase a cel mai sofisticat parfum de pe mapamond.


           Aşa l-am cunoscut eu pe candidatul Superblog şi cu siguranţă mi-ar plăcea să am un asemenea şef, plin de farmec şi nonconformist în ceea ce priveşte imaginaţia angajaţilor săi. Desigur, tot candidatul nostru promite că imaginaţia să fie punctul forte al competiţiei pe care o manageriază. Corectitudinea gramaticală să fie apreciată şi răsplătită în timp ce lipsa acesteia va fi aspru pedepsită prin punctajul oferit la probele unde bloggeri din toată ţara se vor confrunta pentru titulatura de superbloggeri. Nervii vor fi solicitaţi la maxim, deadline-urile vor creaa multe broboane pe frunţile superbloggerilor şi multă imaginaţie stoarsă din sufletele şi minţile acestora. Candidatul SuperBlog nu promite că va da marea cu sarea, ci pune în evidenţă fiecare premiu în parte al fiecărei probe. Nu exagerează şi nu minte poporul cu televizorul, chiar dacă are în spate o echipă compusă din jurnalişti şi oameni de radio.

            Fiind aproape începutul iernii, candidatul promite să-şi ţină mâinile în propriul buzunar şi să mai sponsorizeze superbloggerii cu premii, surprize şi o Gală de premiere numai şi numai pentru ei. Crede în corectitudinea, puterea de muncă şi imaginaţia bloggerilor şi îi promovează cu ajutorul mass mediei care este mai mult decât încântată de modul în care frumuseţea din mediul online este adusă în prim plan de către bloggerii ( cu titulatura de super ) participanţi la minunată competiţie de o importanţă naţională şi internaţională. Nici bloggerii plecaţi din ţară nu se pot abţine să nu participe la minunată competiţie şi să fie alături de candidatul SuperBlog, atât de iubit şi cinstit.


             Pentru susţinerea candidatului Super Blog, testarea limitelor, a imaginaţiei, a nervilor, a cantităţii şi calităţii timpului de care dispuneţi, fiţi pe fază pentru a afla cele mai proaspăt scoase din cuptorul cu lemne ştiri despre competiţia SuperBlog. Eu am încercat şi am reuşit să ajung în finală. A fost o experienţă fantastică şi sper din suflet să pot rămâne alături de minunatul candidat pentru şi mai multă distracţie, prieteni, premii şi notorietate! Ne revedem cu drag in 2015!
             Acest articol a fost scris pentru ultima probă a competiţiei SuperBlog 2014. 
                      

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply