Profesionale

Berea care aduce romanii acasă de sărbători

“De Crăciun fii mai bun. Fii adevărat.
Spune DA nu spune NU la Tuborg Christmas Brew.
De Anul Nou fă-ți un cadou, fii mai personal,
Și tu, și tu, și tu, și tu… la Tuborg Christmas Brew.”

     Acum, pentru că v-am captat atenţia, este timpul să trecem la lucruri cu adevărat serioase. Glumesc, în mare parte. Sunt sigură de faptul că ştiţi cu toţii acest cântecel magic care ne deschide sezonul sărbătorilor de iarnă ca în fiecare an. De fapt, nu chiar ca în fiecare an pentru că anul trecut, când în sfârşit am avut oficial voie să beau bere, atât în România cât şi în Statele Unite ale Americii şi în AngliaTuborg #ChristmasBrew cu al sau #ChristmasTaste inegalabil…nu a apărut pe piaţă. Cred că au fost cele mai ciudate sărbători pentru mine. Eram obişnuită cu pachetele speciale de sărbători, cu sticlele de bere tronând pe masă alături de bucatele tradiţionale, cu părinţii şi rudele mele care cântau la unison diferite melodii având în mâini sticlele colorate în albastru cu buline albe. Părinţii mei nu au fost acasă anul trecut pentru prima dată în 20 de ani din viaţa mea, la fel cum nici berea Tuborg Christmas Brew nu a apărut în magazinele din ţară. Să fie un semn? Eu cred cu siguranţă că da, pentru că anul acesta tatăl meu va fi alături de noi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Oare a auzit că în perioada 11 noiembrie – 31 decembrie, Tuborg va vinde această bere specială pentru sărbători și în țara noastră, fiind singura bere produsă în România special dedicată Crăciunului? Oare a auzit şi faptul că berea va fi disponibilă la sticlă de 0,5 L și 0,75 L? Mai ştie oare, faptul că încă mai am cheia muzicală pentru desfăcut bere? Cred că e cel mai drag obiect de colecţie pe care îl am şi mereu îmi aduc aminte cu drag de sărbători datorită cântecelului pe care îl porneşte odată ce ai deschis sticla de bere.


      Nu cred în coincidenţe, ceea ce ştiţi deja despre mine. Ceea ce mă amuză şi în acelaşi timp mă uimeşte, este faptul că acum, berea specială de crăciun care ne soseşte în case şi ne înfrumuseţează sărbătorile de 14 ani de zile, apropie familiile şi cheamă romanii plecaţi afară, înapoi acasă de sărbători. Cam cât de minunat este acest lucru? Timp de două luni sezonul de iarnă va avea un gust mai tare și mai aromat și asta pentru că Tuborg Christmas Brew, berea de culoare brun-roșcată cu un conținut de 5.6% alcool, va da startul sărbătorilor de iarnă, mult aşteptate de noi toţi. 
      “În Danemarca, ziua în care are loc prima livrare de Tuborg Christmas Brew, poartă denumirea de J-Day (Julebryg) și este o zi foarte importantă în Copenhaga. Sunt încântat că J-Day are loc și în România, una dintre cele mai importante 10 piețe din lume pentru brandul Tuborg. Tuborg România este singura fabrică de bere din România care are în portofoliul său o bere internațională dedicată Crăciunului” a declarat Peter Hammarstedt (CEO ExLiD Carlsberg Danemarca.) 
      Mă bucur foarte tare de faptul că tatăl meu va fi acasă de sărbători. De asemenea, nimic nu se compara cu un sănătos salut şi urările de bine de dinaintea noului an udate cu minunatul gust şi inconfundabila paleta de culori a berii dedicate sărbătorilor de iarnă, Tuborg Christmas Brew.
     Sărbători fericite, dragi suflete, pline de voie bună, sănătate, bucurii, zâmbete, surprize frumoase şi tot binele din lume! LA MULTI ANI! <3

           

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply