Profesionale

Fii specială în fiecare zi

        Întotdeauna am fost o fire conservatoare, sau cel puţin nu am ştiut cum să mă definesc altfel în contextul în care nu îmi plac multe dintre lucrurile, culorile s.a. aparent “la modă”. Ce nu ştiam eu, este că moda revine după o anumită perioadă şi vrând-nevrând, ajungi să fii şi tu în pas cu moda, fără să realizezi. 
      De exemplu, am o pasiune fantastică pentru mărgele. Cred că dintotdeauna am avut. Asociez mărgelele cu perle şi inevitabil cu eleganţă, rafinament, trăi îndestulat şi personalităţi importante. De exemplu, la ultima nuntă la care am participat, am purtat mărgele la gât şi o brăţară făcută din aceleaşi pietre la mână. Nu m-am simţit încărcată. Nu m-am simţit o sorcovă umblătoare şi nici măcar nu mă puteam plânge de faptul că nu mi se potrivesc.



     Acum, în prag de iarnă, mă gândeam să mă cadorisesc cu alte câteva seturi de mărgele, pe care să le port în ziua de Crăciun şi în noaptea dintre ani. Din păcate, nimic din ce am găsit pe piaţă nu mi s-a potrivit şi chiar m-am plâns de acest lucru. Oamenii chiar nu mai apreciază frumuseţea simplă în detrimentul celei împopoţonate? O prietenă foarte dragă, însă, mi-a venit în ajutor. Ea m-a întrebat, dacă tot ştiu ce fel de modele vreau, de ce nu mi le creez singură. Pot comanda mărgele online pentru a confecţiona accesorii bijuterii pentru cele mai frumoase ţinute. Dacă nu ştiţi ce model să confecţionaţi, există şi accesorii şi mărgele online gata confecţionate. 
     Anul acesta voi sărbători în familie, dar departe de casă pentru că părinţii nu pot fi alături de mine în acea perioadă. Pentru că voi alege ieşirile în oraş, mărgelele alese mă vor evidenţia, cu siguranţă în mulţime. De fapt, poţi purta mărgele oriunde. Sunt accesorii finuţe şi absolut perfecte pentru ţinutele în care ne simţim cel mai bine. Cine spune că avem nevoie de vreo ocazie, pentru a ne simţi speciale? 
Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply