Profesionale

În mod oficial, sunt blogger cu carte de vizită

   Indiferent de pasiunea, care s-a transformat într-o sursă de venit, în care depui timp, energie, resurse materiale, etc trebuie să demonstrezi faptul că eşti un profesionist. Trecerea de la pasiune la sursa de venit nu este premeditată însă are avantaje fireşti atât pe plan material cât şi psihic. Să ne gândim altfel. Câţi dintre noi fac ceea ce le place şi pentru acest lucru sunt şi plătiţi? Câţi dintre noi nu uram joburile care nu ne aduc prea multe satisfacţii ci doar o sursă de venit, în general modica?
      Ei bine, mie îmi place enorm să scriu. Ador ideea de a-ţi pune gândurile şi sentimentele la îndemâna oricărui cititor răbdător despre care nu ştii nimic dar care, la final, îţi lasă un gând bun despre ceea ce a citit. De când mi-am făcut acest blog, mi-am dat seama de faptul că pot câştiga ceva prin el. În primul rând, câştig încredere în mine. Apoi, îmi dau seama câte lacune am în modul de scriere şi corectez ceea ce este greşit. Cititorii sunt interesaţi de scrieri şi poate se vor gândi să achiziţioneze şi cartea la care lucrez şi care dă numele blogului, Balsam pentru Suflete. Sper că acest volum de gânduri să vadă lumina tiparului anul viitor.

         De curând, am descoperit un site foarte interesant care pune la dispoziţie, oricui, carti de vizita pliate pe nevoile sale. De la model, până la culoare, textura, materialul din care este confecţionată respectivă carte de vizită. Orice mod de a ne face promovare, trebuie să ne definească şi este uşor să îţi gândeşti propriul stil de carte de vizită şi să comanzi. Dacă eşti comod, sau nu ştii ce model să îţi faci, tot această firmă îţi pune la dispoziţie o întreagă gamă de modele, culori, etc.

         Eu am ales să mă orientez în funcţie de ceea ce mi se pune la dispoziţie pe site, pentru că nu aveam nicio idee despre modelul pe care l-aş putea crea. Din multitudinea de modele, l-am ales pe cel de mai jos. Nonculori care nu încarcă ochii cu explozii de pasteluri, un model plăcut şi simplist pentru efect şi gata cărţi de vizită cu EmbossIn plus, imi place idee de carti de vizita multistrat pe care o au cele alese de mine.  Le-am comandat şi în 24 de ore mi-au fost aduse, acasă, de către un curier foarte amabil. Preţurile sunt foarte tentante şi accesibile oricărui buzunar şi livrarea se face prompt.   În Bucureşti, comenzile sunt distribuite gratuit. 


           Acum sunt blogger profesionist şi sper din suflet că aceste mici bucurii, să îmi poarte noroc în viitoare colaborări cu diferite companii sau în promovarea cărţii care îmi este atât de dragă!

                      

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply