Profesionale

Spăl Magnolii cu Persil

   Da, ştiu că titlul pare ciudat. Ce-i drept, îi datorez un mulţumesc lui David Mitran, blogger oltean, pentru ideea minunată pe care mi-a dat-o pentru acest articol, sau cel puţin pentru titlul său. Cum adică spăl magnolii cu Persil? Staţi liniştiţi, nicio floare nu a fost ucisă în această perioadă de teste.

  De la numele meu, Ianolia, oamenii tind să mă asocieze cu numele unei flori, Magnolia. Din amuzament, pentru că nu vor să îmi pocească numele sau doar pentru că au auzit la alţii şi credeau că aşa mă cheamă.
  Persil, pentru că am testat alături de tatăl meu din luna mai şi până de foarte curând, noul detergent Persil 2 în 1 sub formă de capsule pre-dozate ce combină beneficiile detergentului pudră cu cel lichid. Mie mi s-a părut o armă foarte reuşită importantă şi utilă în lupta contra petelor şi am reuşit să-mi salvez, pe această cale, regatul de invazia petelor, bacteriilor şi mirosului neplăcut.
 Cu ceva timp in urmă, am fost selectata in campania organizata de BUZZSTORE pentru testarea noului detergent Persil Power-Mix Caps. Dacă nu ştiaţi, BuzzStore este o agenţie de marketing care uşurează colaborarea dintre companii şi clienţi. Aici, vă puteţi face cont că mai apoi să puteţi participa la diverse campanii de testare în mod GRATUIT, primind produse spre testare la voi acasă.
 Cam de când eram mică şi părinţii au cumpărat prima maşină de spălat automată, am fost responsabilă cu spălarea hainelor. În weekend mai scăpăm sau când era mama mea liberă. De când mă ştiu, obişnuiesc să spăl rufele cu detergent pudră. Evit câteva mărci pentru că nu am avut experienţe prea plăcute cu ele şi nu risc să contaminez pe cineva.


 

 

  Persil revoluționează spălarea hainelor și lansează primele capsule bicamerale care conțin și detergent pudră, și detergent lichid. Unice pe piață, capsulele Persil Power-Mix sunt inovația 2 în 1 care combină beneficiile ambelor tipuri de detergent pentru a oferi cea mai bună soluție de curățare a rufelor, eficientă și ușor de folosit, având în același timp o formulă activă chiar și la temperaturi scăzute.
  Dar să trecem la partea care pe mine m-a încântat cel mai tare. Momentul în care un curier mi-a bătut la uşă, aducându-mi pachetul de testare. Înăuntrul pachetului am avut bucuria de a găsi produsul oferit spre testare, adică punga de Persil Power-Mix cu un conţinut de 28 de capsule, 10 mostre constând în câte o capsulă ambalată individual cu destinaţia prietenii şi cunoştinţele mele, 11 pliante cu descrierea proprietăţilor capsulelor, a modului de folosire şi explicarea necesităţii camerei bilaterale şi, în plus, lucru la care nu mă aşteptam, pe fundul cutiei trona un prosopel alb cu sigla Persil, atât de pufos şi de un alb sclipitor, asemenea hainelor după testarea pachetului de capsule.
    
  Bine-nţeles că întâi am oferit mostre celor mai apropiaţi oameni, bunicii mele, verişoarei, celei mai bune prietene a mamei, bunicului care a rămas surprins văzând-o pe Iuliana Tudor ca imagine principală a companiei. Foarte încântată şi mare fan al emisiunii prezentate de aceasta, a oferit o bilă albă companiei pentru faptul că au ales o femeie integra şi plăcută pentru a promova produsele sale.


  Apoi, am început testarea capsulelor, iniţial cu pernele albe pe care le-am cumpărat de câteva luni şi care s-au murdărit foarte repede. Rezultatul a fost spectaculos şi petele au dispărut cu totul.
  Apoi, pentru că am vrut să fac un test incontestabil şi pentru că eram în plină renovare a casei, am găsit în timp ce puneam lucrurile la loc, rochia de mireasă a mamei. A fost ca un cadou pentru mine, pentru că nu mi-am mai văzut mama de un an de zile. Ca să îi fac şi eu un cadou, am decis să bag rochia ei de mireasă la spălat. Cred că avea pe ea pete de aproape orice, de la nămol, vin roşu, tort, ruj de diferite culori, s.a. Deja deveneam impacientată şi speram să nu se întâmple ceva rău cu ea.

  Pentru siguranţă, am adăugat în maşină cu rochia de mireasă a mamei, un cearşaf alb şi un tricou de aceeaşi non-culoare. Rezultatele m-au uimit şi am rămas cu gura căscată, bucuroasă că am şi o surpriză pentru mama mea la venirea acasă
.
  Ceea ce e important de ştiut, este faptul că prima dată trebuie pusă capsula în cuva maşinii de spălat peste care se aşează hainele. Eu am spălat la temperaturi joase şi a fost la fel de eficient. De menţionat, de asemenea, este faptul că acea capsula se pune exact aşa cum este scoasă din pachet în cuva maşinii de spălat. 

                                    
   

   Nu-mi rămâne decât să mulţumesc BuzzStore şi Persil pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o şi, cu siguranţă, voi rămâne fidelă acestui detergent în continuare. Vi-l recomand cu încredere şi vouă şi sper că la sfârşitul acestei luni când mama mea va veni acasă, să-şi bucure inima privind rochia de mireasă albă ca zăpada aşa cum era în ziua nunţii sale.Partajează asta:

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Carmen Andreea
  13 June 2015 at 15:41

  Imi place foarte mult acest detergent. Si eu l-am testat si cu siguranta ii raman fidela 🙂

 • Reply
  Ianolia Marina
  13 June 2015 at 15:41

  Ma bucur sa stiu ca nu sunt singura cucerita de acest detergent. 🙂

 • Reply
  Anonim
  13 June 2015 at 16:23

  pe mine m-a cucerit mirosul

 • Reply
  Ianolia Marina
  13 June 2015 at 16:23

  Miroase foarte placut a primavara! 🙂

 • Reply
  Natural
  14 June 2015 at 11:22

  Persil in franceza inseamna patrunjel, iar patrunjelul este singurul remediu pentru a inlatura mirosul neplacut dupa ce ai mancat ceapa si usturoi. Persil capsule (cu aroma de Magnolie) inlatura si petele, dar lasa si un miros placut in urma. Spor!

 • Reply
  Ianolia Marina
  14 June 2015 at 13:03

  Inveti ceva nou zi de zi. Eu am invatat de la tine doua noutati azi, pentru care iti multumesc! Dar da, sigur Magnolia scoate petele mult mai usor si las ain urma un parfum placut! 😀

 • Reply
  Xaara Novack
  17 June 2015 at 15:56

  De cand v-am vazut pe voi cu Persil, l-am cumparat si noi sa-l incercam. Imi place cum spala, sosetele mele albe s-au curatat pe talpi, unde erau galbene de la detergentul obisnuit. Eu de obicei il cumpar in cutia aceea de plastic, unde sunt in jur de 20 duo caps parca, sau 15? Nu mai stiu. Tot ce stiu este ca imi ajung si sunt foarte bune!
  Imi place cel mov mai ales, cu lavanda <3

 • Reply
  Ianolia Marina
  17 June 2015 at 16:00

  Pe cel mov m-am gandit sa il incerc si eu, mai ales ca mama mea adora mirosul de lavanda si eu sunt obisnuita cu el din copilărie, asociindu-l cu tot felul de evenimente si momente frumoase 🙂

Leave a Reply