Profesionale

Sunt blogger acreditat la Webstock 2015

Bloggingul, ca orice alt domeniu de activitate în care companiile interacţionează cu oamenii, necesita învăţare continua, perfecţionare şi determinare. Unul dintre modurile prin care bloggerii romani afla noutăţi din social media şi pot transmite mai departe informaţii CCC (Corecte, Concrete şi Complete) este prin participarea la conferinţe de social media din ţară. Bine-nţeles că cele mi multe sunt în capitală dar şi în “provincie” se desfăşoară tot felul de astfel de conferinţe aşa cum avem la Craiova SM4S şi Craiova2Online.
O astfel de conferinţă, care se desfăşoară în capitala sub egida Evensys şi Vodafone România. Webstock, cea mai importantă conferinţa de social media din România, revine și anul acesta cu ediția a 8-a. Bloggerii, oamenii din agenții și reprezentanții companiilor se vor întâlni pe 2 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul va cuprinde două sesiuni de conferințe, trei micro-evenimente specializate – Blogging, Communication, Mobile – și gala „Webstock Awards”.
 
Webstock reunește bloggeri interesați de social media sau specializați pe diverse domenii. Și rezervă un număr de locuri pentru oamenii din agenții și companii care doresc să interacționeze cu bloggerii. Înscrierile se fac aiciÎn dată de 3 august am primit şi eu mail-ul care confirmă calitatea mea de blogger acreditat Webstock 2015, de data aceasta pentru toată ziua. După cum vă povesteam aici, în 2014 am fost blogger acreditat doar în a doua parte a zilei şi abia aştept să văd ce surprize ne rezervă organizatorii în acest an. Sunt foarte entuziasmată de faptul că voi revedea bloggeri care-mi sunt prieteni dragi şi cu care nu am ocazia să mă văd foarte des.
La WEBSTOCK AWARDS, vor intra în competiție anul acesta proiecte și campanii ce pot fi înscrise în competiție gratuit, în perioada 15 iulie 28-august, într-una dintre cele 12 categorii enumerate astfel: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video în Online, Online Personality of the Year.
 
Anul acesta, a fost introdusă o nouă categorie “Online Personality of the Year” la care publicul va decide prin vot online acea persoană care a avut o prezenta majoră în mediul online şi social media din România, indiferent de domeniul din care face parte. Puteți propune personalitatea anului aici!
Cu peste 8 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.
Partajează asta:

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Natural
  17 August 2015 at 21:00

  Bravo bre, sa face trupa olteneasca mare 🙂

 • Reply
  Ianolia Marina
  17 August 2015 at 23:30

  O depasim pe cea de anul trecut 😀

Leave a Reply