Personale

Sorry, something went wrong

Credeam că de la ultimul, aparent, deces al reţelei de socializare-matrimoniale, Facebook, oamenii s-au învăţat minte şi nu se mai plâng cât de greu le este fără. Victime colaterale, însă, au existat.

Sora mea a redescoperit Wapp şi Kiwi, care e ceva de genul Ask, dar mai nou. Ask, se pare, că este, deja, depăşit. Nu îmi vine să cred că oamenii chiar sunt panicaţi. Am găsit şi eu un om disponibil pe Wapp cu care să vorbesc în pauză dintre două pagini ale cărţii pe care o citesc acum “Hoţul de trupuri” de James Bradley.

În restul timpului, am auzit televizorul din living transmiţând înjurături, manele şi alte sunete care îmi provoacă disconfort, cu volumul la maxim, pentru că aşa se poartă când bunica ta nu prea aude. Deh, ale bătrâneţii valuri.

Alte ştiri: s-a descoperit apa pe Marte, NASA a premiat cele mai frumoase şase fotografii surprinse în noaptea de 27 spre 28 septembrie şi lumea încă trăieşte. Sor-mea poate să facă topul cu băieţi şi fete minunaţi pe Facebook, eu pot să îmi văd în continuare de treabă şi bunica încă se uită la emisiuni de toată jena.

Nu, nici de această dată nu a venit apocalipsa! Noapte bună, supravieţuitorilor!


Partajează asta:

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Emil Calinescu
  28 September 2015 at 22:11

  Boss, da' ce-ti facura manelutele? Ce te iei de ele?

 • Reply
  T's Secrets
  28 September 2015 at 22:11

  like! 😀 😀 😀

 • Reply
  Ianolia Marina
  28 September 2015 at 22:11

  Multumesc! Sper ca nu am speriat prea multi oameni 😀

 • Reply
  Ianolia Marina
  28 September 2015 at 22:12

  Iarta-ma, sefu'! Da ce-am facut? Nu imi plac. Sunt poluare fonica, clar 🙁

 • Reply
  Natural
  29 September 2015 at 08:43

  Cel mai nasol cand cade Facebook-ul este ca nu poti sa-ti pui status cu FB down 🙂

 • Reply
  Ianolia Marina
  29 September 2015 at 08:45

  Sau, cum am vazut un status la cineva, cel mai nasol e sa cada Facebook si sa iti dai seama ca viata ta nu a insemnat nimic. Cum sa nu iti faci comt pe alte retele ca sa te poti plange ca e picat Facebook? 🙂

Leave a Reply