Personale

Sunt speaker la BookLand Evolution – Detalii

Dragi prieteni, vă povesteam aici, faptul că am fost propusă ca speaker în cadrul caravanei BookLannd care se adresează liceenilor şi studenţilor.

Scopul BookLand Evolution este să-i ajute pe tineri să îşi descopere talentele, să acumuleze experienţe, să cunoască profesionişti şi să înveţe lucruri noi pentru a-şi putea modela viitorul. BookLand Evolution Craiova are loc în perioada 12 – 16 Octombrie, la Universitatea din Craiova, de Luni până Vineri între orele 15:00 – 17:00.

Aşadar vă aştept, cu drag, în data de 16 octombrie, în ultima zi dedicată conferinţelor practice pentru tineri, la Universitatea din Craiova, strada Alexandru Ioan Cuza, numărul 13 între orele 15 – 17, pentru a afla detalii despre ce presupune scrierea unei cărţi, ce înseamnă să fii un blogger şi îmbinarea utilului cu plăcutul. 

Niciodată nu eşti prea tânăr sau prea în vârstă pentru a fi influencer. Avem atât de multe lucruri frumoase de învăţat de la alţii şi atâtea poveşti frumoase de spus, încât ar fi păcat să rămânem într-un cont de umbră o viaţă. Trăiţi frumos şi ajutaţi oamenii din jurul vostru sa trăiască frumos!

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply