Profesionale

Ce am învăţat dintr-o şedinţa foto

Bună, tuturor! Ştiu că absentez des, în ultima perioadă, dar mă axez foarte mult pe activităţile offline, despre care voi începe să scriu chiar acum. Una dintre aceste activităţi este înfiinţarea ASBO ( Asociaţia Bloggerilor Olteni), demers care, dintr-un simplu vis sau iniţiativa a câtorva bloggeri, a devenit o realizare cât se poate de palpabilă.

Cum site-ul ASBO trebuie pus la punct şi brandul personal, aşa cum spune şi Cristian China Birta, este extrem de important în social media, dar nu numai atât, am primit cu braţele deschise invitaţia domnului fotograf Catalin Cornean
u într-un studiou foto profesionist. Fotograful este specializat pe fotografiile tip portret, doar că eu nu am fost chiar cel mai bun model din acest punct de vedere.

De fapt, fotografiile sunt profesionist realizate şi Cătălin este un fotograf extraordinar, în urma analizării fotografiilor care poartă semnătura sa. Ceea ce am realizat eu, însă, este faptul că în cazul meu, acest lucru fiind extrem de subiectiv, fotografiile tip portret nu mă avantajează deloc şi ştiu şi din ce motive pozele nu mă avantajează pentru că, pe viitor, să evit anumite greşeli. În acest caz, Cătălin a încercat să evidenţieze cât mai mult trăsăturile plăcute, dar eu nu sunt mulţumită de “prestaţia” mea din timpul şedinţelor foto.

Pe viitor voi fi mai atentă la detalii şi ştiu, perfect, ceea ce trebuie să scot în evidenţă şi ceea ce trebuie să acopăr, în mare parte pentru că m-am raportat şi la pozele colegilor mei bloggeri, realizate în aceeaşi zi de acelaşi domn Cătălin Corneanu, căruia ţin să îi mulţumesc pentru munca depusă şi învăţăturile pe care m-a ajutat să le asimilez!

 

Partajează asta:

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Natural
    5 April 2016 at 11:33

    Hai ca esti o dulce. Si mai si zambesti cu ochii 🙂 Spor!

  • Reply
    Ianolia Marina
    5 April 2016 at 11:34

    Deci asta inseamna sa zambesti cu ochii? Am inteles, pana la urma, notiubea! 😀

Leave a Reply