Profesionale

Turneul Şcoala Flanco ajunge în Craiova şi nu numai

Aşa cum vă povesteam aici, în 2015 Flanco a inițiat Școala Flanco, un program de cursuri gratuite pentru ținerii care vor să învețe lucruri noi și utile despre Internet și social media, în primul rând pentru dezvoltarea personală. Vorbim despre cursuri practice și nu de întâlniri motivaționale. Anul acesta, pe data de 15 martie, am participat la unul dintre cursurile de anul acesta ale Şcolii Flanco.

Am avut ocazia să învăţ astfel de lucruri practice datorită lui Cristian China Birta  pentru că am ocupat unul dintre cele 40 de locuri alocate pentru cursul lui, desfăşurat în Flanco Băneasa (din Băneasa Shopping City). Un magazin normal în care oamenii veneau şi făceau cumpărături, se interesau de produse şi urmăreau alti oameni puşi pe treabă într-un spaţiu amenajat pentru a ne cuprinde pe toţi.

Îmi doream, de mult, ca şi în Craiova să existe posibilitatea de a urma cursurile acestei şcoli dedicate bloggerilor şi chiar am întrebat în stânga şi în dreapta dacă s-ar putea organiza o astfel de “ispravă” şi în Craiova dar nimeni nu ştia nimic concret şi cum bloggerului nu îi stă în caracter să promită ceea ce ştie că nu poate garanta sau să scrie articole nedocumentate, nimeni nu spunea nimic.

Ieri, însă, am văzut o postare pe wall-ul domnului Chinez, amintit mai sus, cu o ispravă de toată frumuseţea şi normal că am fost extrem de entuziasmată şi m-am înscris, în primele minute, ca să fiu sigură că am o şansă. Aşa cum îi comentam Chinezului la postare, am nevoie de o pauză de la licenţa şi tot stresul acumulat în aceste luni pentru a învăţa ceva practic, ceva ce pot pune în aplicare în viaţa de zi cu zi şi să învăţ cum să îmi dezvolt blogul pentru că asta vreau să fac în viaţă. Nu ştiţi despre ce vorbesc? Entuziasmul meu îşi spune cuvântul, aşadar vă voi povesti.

Turneul Scoala Flanco poposeşte în perioada 21-24 iunie în Craiova, Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi. Dacă eşti din Craiova, trebuie să ştii că acest curs marca Şcoala Flanco va avea loc pe data de 21 Iunie între orele 10:00 şi 16:00 într-o sală de curs tehnologizata, special amenajata în magazinul Flanco din Auchan Craiovița (Str. Severinului). Sunt puse la bătaie 25 de locuri la Şcoală Flanco, dacă sunteţi tineri, entuziaşti, doritori de a învăţa elemente practice şi pasionaţi de online tot ce trebuie să faceţi este să vă inscrieti pana pe 14 Iunie si sa-i convingeti pe cei 3 specialisti ca va meritati locul la cursurile gratuite.

Pe data de 16 iunie se anunţă cei 25 de participanţi şi sper, din suflet, să fiu unul dintre ei şi să particip deoarece este vorba de cursuri despre Content Creation şi Storytelling, The Business of Blogging şi Personal Branding susţinute de specialişti în jurnalism, PR şi blogging – Cristina Bazavan, Sorana Savu şi Cristian China Birta fiind profesorii învățăceilor. Despre Cristina Bazavan ştie toată blogosfera, deci abia aştept să o cunosc live pentru că ştiu, sigur, că are multe lucruri interesante de predat. Chinezu îmi va face ziua mult mai frumoasă datorită spiritului său efervescent, a bucuriei cu care vorbeşte şi a umorului incontestabil. Pe Sorana Savu abia aştept să o cunosc şi să aflu mai multe despre ceea ce ne poate învăţa pentru că sunt extrem de curioasă.

Pe lângă informaţii utile şi răspunsuri la întrebări cei 25 de participanţi vor mai avea parte de diverse surprize şi de premii pe măsura implicării lor la cursuri. Eu, una, sper să ocup unul dintre locuri. Tu ce motiv ai ca să nu te înscrii?

 

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply