Personale Profesionale

Blogger acreditat FoodBloggers 2016

După ce am ajuns, prima dată că blogger acreditat la Social Media Summit   în 2016, urmează să mai adaug o premieră la portofoliul de blogger documentat pe data de 24 iunie 2016. Am primit, oficial, invitaţia de blogger, acreditare cum îi mai spunem noi, de a participa la conferinţa FoodBloggers 2016, ceea ce mă încântă foarte tare pentru că nu am fost niciodată la această conferinţă dar am auzit numai lucruri bune, şi apetisante fie vorba între noi, despre această conferinţă dedicată domeniului culinar şi celor mai noi “trenduri” în materie de gastronomie. 

Evenimentul, aşa cum am menţionat, se va desfăşura la JW Marriott Hotel, Bucureşti şi este organizat, desigur, de Evensys. Dar ceea ce mă bucură cel mai tare, este că îl voi vedea pe Joseph Hadad şi îl voi revedea pe Nicolai Tand. Nicolai Tand mi se pare, de departe, cel mai uman personaj din media pe care l-am cunoscut, live, în acest an. Simplitatea, naturaleţea, modestia şi farmecul său aparte sunt calităţi care-l desăvârşesc, ca om şi ţi-l apropie, inevitabil, de suflet pentru că nu ştie să fie altfel.

Pentru unii, gătitul este doar o necesitate. Pentru comunitatea Food  Bloggers însă, gătitul este o pasiune împărtăşită pe bloguri dedicate. Food Bloggers Conference este evenimentul care se adresează tuturor celor pasionaţi de gătit şi de blogging, deopotrivă şi care reuneşte bloggeri, jurnalişti şi fotografi culinari, specialişti şi branduri renumite din industrie. Participanţii vor avea ocazia să descopere cele mai eficiente instrumente pentru creşterea audienţei şi a vizibilităţii online, dar şi reţete de succes în blogging şi în gastronomie.

Şi am o veste bună! Dacă eşti blogger culinar şi vrei să participi la conferinţă, poţi să te înscrii până pe 20 iunie aici şi să-ţi asiguri locul la conferinţa care va avea loc în Bucureşti. Primul venit, primul servit, cum s-ar spune. 

Eu continui să fiu extrem de încântată să fiu prezentă în acea zi în capitala şi nu vin singură. O întreagă gasca veselă de olteni mă va însoţi, şi eu pe ei, pe drumurile gastronomiei care îţi gâdila papilele gustative şi te îmbie să dai o şansă, mai frecvenţă, bucătăriei decât o făceai până acum. Cel puţin eu sper să învăţ mai multe, atât timp cât aromele nu mă vor îmbăta înainte să îmi pun un scut de atenţie. Sper să ne vedem acolo!

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply