Profesionale

Au început înscrierile la Webstock Awards

Dacă mă urmăriţi de ceva timp, ştiţi că în ultimii doi ani am participat la Webstock, cea mai mare conferinţa de social media din România care se desfăşoară, în general, în ultima vineri din septembrie sau în prima vineri din octombrie.
Pe 30 septembrie 2016 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel are loc Webstock, cel mai important eveniment de social media din România. Este organizat, pentru cel de-al nouălea an consecutiv, de Evensys în parteneriat cu Vodafone. Pe lângă conferințele cu care organizatorii ne-au obisnuit, evenimentul cuprinde și gala Webstock Awards, competiția care recunoaste inventivitatea, creativitatea si impactul asupra publicului pentru cele mai reusite proiecte și campanii online care s-au desfășurat în România în ultimul an.
Pentru ediția din acest an înscrierile au început aici. Dacă ai un proiect online sau dacă ai desfășurat o campanie care merită atenția juriului Webstock Awards, te invit să îl înscrii în formular. Cele 11 categorii din acest an sunt:
  1. Publishing, 
  2. Utility, 
  3. Best Use of Photography, 
  4. Blogging Campaigns, 
  5. Special Projects, 
  6. Bloggers’ Projects, 
  7. Mobile Applications, 
  8. Corporate Blogs, 
  9. Innovation, 
  10. Best Brand on Instagram, 
  11. Best Use of Video in Online. 
Mult succes tuturor şi vă voi anunţa imediat ce vor începe şi înscrierile dedicate bloggerilor. Sper să ne revedem, în toamna, pentru a discuta, împarţi idei şi păreri şi a ne reîncărca bateriile pentru încă un an!

 

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply