Profesionale

Toamna aceasta m-am hotărât să redevin SuperBlogger

Cu toate că am spus că nu voi participa la această ediţie a Superblog, din motive pur subiective şi nu pentru că nu îndrăgesc competiţia sau oamenii care se afla în spatele conceptului, am decis să îmi iau inima în dinţi şi să încerc, din nou, să răspund cerinţelor sponsorilor şi să măresc lista de blogolteni ce sunt gata să cucerească mapamondul.

Superblogul rămâne o familie, mai presus de a fi o competiţie în care bloggerii se luptă pentru a-şi demonstra talentele scriitoriceşti şi anticipaţia pentru îndeplinirea cerinţelor unui juriu. Este o familie atât de frumoasă încât nu poţi să te abaţi de la drumul prin blogosfera şi să ratezi ocazia de a te alătura acesteia.

Ce câştigi participând la SuperBlog? În primul rând prieteni, pentru că bloggerii sunt atât de faini încât e păcat să nu îi cunoşti. De asemenea, experienta reprezintă farmecul competiţiei şi ideea de a scrie astfel încât să cucereşti “inima” juriului reprezintă supremul motoraş ce pune în funcţiune mecanismul menit să te facă să continui, indiferent de oprelişti. Raţionamentul şi abilitatea de a putea să-ţi manageriezi timpul astfel încât să răspunzi cerinţelor competiţiei, în timp util, poate fi un ajutor de nădejde pentru a deveni un om organizat.

Şi dacă eu mă înscriu, de ce să nu o faceţi şi voi? Alăturaţi-vă minunatei familii a superbloggerilor şi bucuraţi-vă de probele ce vor pune la încercarea tuturor celor care se dedica condeiului, fiecare resursă sufletească pentru a merita titulatura de cel mai bun superblogger.

Sper să nu dau prea multe palpitaţii colegilor bloggeri după acest anunţ şi să avem, cu toţii, spor şi inspiraţie de-a lungul întregii competiţii!

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply