Profesionale

Aparatul dentar între necesitate şi trend

De mică, chiar din clasele primare, mi-am dorit să am un zâmbet frumos pentru că un om zâmbitor aduce alte zeci de zâmbete oamenilor pe lângă care se întâmplă să treacă. Aşa am ajuns să fiu un fel de prietenă a stomatologilor, sau cel puţin o clientă fidelă a cabinetelor de profil. Niciodată nu mi-a fost frică de medicii dentişti pentru i-am văzut că pe orice doctor care şi-a dedicat viaţa ajutării celor aflaţi în suferinţa şi vindecării problemelor cu care se confrunta fiecare om. Medicul, fie el dentist sau care lucrează în orice alt domeniu al medicinii, este un om dedicat meseriei sale.
Aşadar, îmi amintesc că mergeam des, o dată la câteva săptămâni, la stomatolog pentru controale de rutină dar şi pentru plombarea măselelor cu care mi se părea că am problema. Mereu mi se spunea că sunt norocoasă să am o dantura foarte bună şi dinţi puternici cu care am avut doar probleme minore. Din păcate, după împlinirea vârstei de 18 ani şi implicit a lipsei de timp, am cam neglijat mersul la medicul dentist lucru de necrezut pentru mine. După cinci ani de lipsa de la medicul stomatolog, am realizat că am două carii care mă jenează, fiind chiar în faţă. Am profitat de moment ca să verific în amănunt şi mi s-a spus că absenţa de la control nu şi-a pus amprenta atât de grav asupra dinţilor mei.
Ştiam, de mult, că am nevoie de un aparat dentar pentru că având dinţi destul de buni, nu îmi cădeau, aşa că m-am ales cu un dinte ieşit din senin peste alţi doi dinţi. În plus, am tras câteva luni bune până să-l pot scoate, fiind crescut atât de aiurea, îmi era teamă să nu se întâmple cine ştie ce. Da, sunt bună la scenarii fantoma! Medicul stomatolog, mi-a recomandat un aparat dentar care să-mi rezolve problemele şi să pot zâmbi la fel de curat şi frumos.
Din păcate, preţurile pentru un aparat dentar, la vremea când eram eu copil, prezentate că fii în banale într-un cabinet de stomatologie m-au cam dat peste cap, deşi eram copil. Mama avea, clar, o fată mult mai socata decât mine şi aşa a ajuns aparatul dentar cumva pus pe un loc secund şi uitat într-un dulap pe care scrie şi acum, “Într-o zi”. Şi acum mă tem de problemele care pot apărea în lipsa unui aparat dentar şi chiar şi la cei 23 de ani, încă îmi mai doresc să rezolv problemele medicale pentru mine, în special, pentru că prima impresie este cea mai importantă indiferent de locul în care mergi şi un zâmbet frumos este o carte de vizită extrem de importantă.
Mă bucur să văd că şi la noi se dezvoltă, tot mai mult, această sferă şi poţi alege dintr-o gama variată de clinici pentru a-ţi rezolva problemele dentare. Eu am tot citit despre aceasta clinica din Bucureşti, Cris Smile şi ceea ce m-a frapat, poate cel mai tare, a fost posibilitatea de a achita în rate, 12 rate egale, o intervenţie menită să îţi rezolve problemele medicale şi să nu îţi uşureze portofelul pe loc. Sunt curioasă, aşa că mă voi informa în amănunt şi dacă printre dumneavoastră sunt şi persoane care au apelat la serviciile stomatologice ale acestei clinici, vă rog să îmi lăsaţi detalii.
De fiecare dată când aud că şi în România se pune tot mai des accent pe respectarea clientului, profesionalism, răbdare, atenţie, promptitudine şi tot ceea ce promite un medic în momentul în care îmbrăţişează această meserie, mi se umple inima de mândrie şi încredere că şi în la noi se poate trăi sănătos şi frumos, în timp ce nu ţi se încalcă drepturile şi utilizezi tehnici de calitate!
Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply