Personale

Sunt speaker la BookLand Evolution 2016

Vin momente în viaţa unui om în care, deşi învaţă constant şi se dezvoltă, realizează că a lucra la propria persoană nu este suficient. Pentru că un lider, în adevăratul sens al cuvântului, creşte alţi lideri şi evoluează odată cu aceştia învăţând şi învăţându-i. Nu am pretenţia de mare lider sau de om pentru care viaţa s-a terminat şi e gata să se retragă ca să educe.

De fapt, ceea ce mi se pare fantastic este faptul că se pune accent pe tineri, pe apropierea de vârstă, pe faptul că este mai uşor să te identifici cu un om care nu este cu mulţi ani mai mare decât tine dar care lupta, constant, pentru visul său. De asemenea, alternarea diferitelor generaţii într-o discuţie comună despre cultura, cărţi, reuşită şi importanta visurilor reprezintă, în concepţia mea, un mod util de a ajunge la inima auditoriului.

Scopul BookLand Evolution şi a Conferinţelor practice pentru tineri este să-i ajute pe elevi şi studenţi să îşi descopere talentele, să acumuleze experienţe, să cunoască profesionişti şi să înveţe lucruri noi pentru a-şi putea modela viitorul. BookLand Evolution Craiova are loc în perioada 10 – 14 Octombrie, la Universitatea din Craiova, în Aulă Buia a Facultăţii de Agronomie, de luni până vineri între orele 14:30 – 16:30.

Ziua  dedicată discursului meu este miercuri, 12 octombrie începând cu ora 15:00. Vă invit să fiţi prezenţi pe toată durata evenimentului pentru că vor fi prezenţi speakeri din diverse domenii, de diverse vârste şi experienţe şi ar fi păcat să nu îi ascultaţi pe cei invitaţi pentru că fiecare dintre noi a fost invitat cu un scop şi datorită unui motiv clar.

Niciodată nu eşti prea tânăr sau prea în vârstă pentru a fi influencer. Avem atât de multe lucruri frumoase de învăţat de la alţii şi atâtea poveşti frumoase de spus, încât ar fi păcat să rămânem într-un cont de umbră o viaţă. Trăiţi frumos şi ajutaţi oamenii din jurul vostru să trăiască frumos!
Partajează asta:

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Caravana Bookland a ajuns la Craiova
    17 June 2020 at 14:38

    […] dintre craioveni, în special din rândul elevilor din liceele craiovene, ştiu ce reprezintă Caravana Bookland. Caravana Bookland a ajuns la Craiova pe data de 13 octombrie 2014. Conferințele din cadrul […]

Leave a Reply