Personale Profesionale

Enjoy the show, try Circle of Love

Nu am fost, niciodată depeche-ista. Nu pot minţi să spun că am învăţat ce înseamnă muzica bună în familie. Am ascultat mulţi ani muzica în vogă printre tinerii nepricepuţi la muzică şi orice suna trăznit era preferatul tuturor. De fapt, eram prea tânără când trupa Depeche Mode era în vogă şi nimeni, din jurul meu, nu gusta muzica de genul. Aş zice că nici nu o cunoştea.
În liceu, când am mai crescut, am început să iei cu alţi prieteni, să mă despart de gaşca din faţa blocului şi să înţeleg ce înseamnă, de fapt, să ai prieteni şi să iubeşti am învăţat şi ce înseamnă muzică bună. Şi am început să ascult rock şi să îmi placă, să înţeleg ce înseamnă această muzică şi de ce există, încă, oameni care dau cu tine de pământ pentru că eşti rocker.
Şi aşa am început să descopăr artişti şi formaţii care ridică părul pe tine de la primele note, să apreciez o voce puţin răguşită dar extrem de expresivă ori cât de important este un spectacol, în adevăratul sens al cuvântului şi câte mai avem de învăţat de la alţii despre spectacole.
Şi deşi Depeche Mode nu concertează la Craiova ci la Cluj în 2017, se întâmplă şi aici câteva chestii faine. De exemplu, oameni mult mai pasionaţi şi adevăraţi cunoscători în materie de ce înseamnă să fii depeche-ist au pus în scena un spectacol mai mult decât interesant. Se numeşte Circle of Love şi este un show multimedia neconvenţional îmbinând proiecţii cu muzica band-ului live (exclusiv cântece Depeche Mode într-un aranjament muzical propriu).
Textul spectacolului este format din versurile melodiilor celor de la Depeche Mode şi spune povestea de dragoste a lui Alex, întâmplările de viaţă prin care acesta trece din dragoste şi pentru dragoste şi evidenţiază trăirile şi stările psihologice prin care trecem cu toţii într-o despărţire. Este de fapt un musical multimedia neconventional.
                                                       
Muzică, psihologie şi dragoste, toate îmbinate într-un singur spectacol desăvârşit care va avea loc pe data de 12 Noiembrie, Teatrul Național Marin Sorescu, Sala Amza Pellea de la ora 18:00.
Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply