Personale Profesionale

Primul restaurant Jack’s Burger din Romania

Primul restaurant Jack’s Burger din România s-a deschis pe data de 10 noiembrie în Craiova, în regim de franciza, în incinta Electroputere Parc Craiova. Restaurantul, cu specific american, îşi propune să aducă în atenţia craiovenilor produse proaspete din carne de vită premium, carne de porc din rasa mangalița cu conţinut scăzut de colesterol dar şi chifle preparate după o rețetă proprie.
Primul restaurant de acest fel a luat fiinţă în anul 2013, aşadar apariţia sa în România într-un timp extrem de scurt este un plus pentru clienţii romani, în general şi pentru craioveni, în special. Un plus ar fi şi faptul că poţi asista la prepararea comenzii tale pentru a fi sigur că ceea ce urmează să mănânci este preparat ca la carte şi cu produse proaspete.
Am luat parte, împreună cu alţi bloggeri craioveni la deschiderea restaurantului şi am avut ocazia să fim printre primii oameni care au degustat celebrii burgeri pe care toată lumea îi aşteaptă. Nu sunt o adeptă a burgerilor, ce-i drept, dar am învăţat că este o chestiune ce ţine de gusturile fiecăruia. În schimb, a fost interesant să degust un asemenea preparat şi am rămas plăcut surprinsă. Nu înseamnă că îmi voi adăuga în dieta acest preparat în mod pregnant dar când voi avea ocazia sau curiozitatea voi încerca şi alte produse din oferta celor de la Jack’s Burger.
În altă ordine de idei, clienţii s-au bucurat de spectacole specific texane la deschidere şi de o ambiantă în ton cu acele zone. Personalul restaurantului este amabil şi se simte profesionalismul şi dorinţa de a veni în întâmpinarea clienţilor cu produse de calitate într-un timp cât mai scurt pentru că acesta să se bucure de prospeţime şi savoare. Prietenul meu s-a declarat, deja, fan al Jack’s Burger mai mare decât mine aşadar nu îi va lua mult timp să folosească voucherul de reducere primit în ziua deschiderii.
În afară de România, lanţul de restaurante Jack’s Burger este prezent în mai multe ţări, cum ar fi Ungaria, Cehia, Belgia, Franţa etc.
Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply