Profesionale

World Education Fair la Craiova şi nu numai

World Education Fair se desfăşoară la Craiova în dată de 21 februarie între orele 11:00 şi 16:00 la Ramada Plaza Craiova. Participarea la eveniment este gratuită dar se face pe bază de înregistrare online.

M-am înscris şi eu din curiozitate, din nevoia de a descoperi noi posibilităţi dar şi pentru oportunităţile pe care acest eveniment le oferă. Şi nu, acest eveniment nu se desfăşoară doar la Craiova. Între 18 şi 19 februarie organizatorii vă aşteaptă la Bucureşti iar pe 23 februarie în Constanţa.

World Education Fair este cel mai mare târg de consultanţă educaţională din România. Aflat la cea de-a 26-a ediţie, acesta pune la dispoziţia părinţilor şi tinerilor interesaţi oferte educaţionale ale unor universităţi, licee, colegii şi centre de limbi străine din străinătate. Oportunităţile sunt incredibile şi, chiar şi doar pe baza curiozităţii, puteţi pleca acasă cu informaţii preţioase. De asemenea, cu ajutorul testelor de orientare profesională Cambridge Occupational Analysts, tinerilor le poate fi mai uşor să se orienteze profesional. Îmi doresc să fi fost, încă, măcar elevă de liceu.

În cadrul târgului veţi descoperi:

  1. EduTabere,
  2. Teste de orientare profesională,
  3. Programe de licenţă, master sau MBA,
  4. Oferte speciale pentru examenele IELTS, TOFEL si Cambridge,
  5. Programe Work and Travel

De asemenea, bursele pentru Programele Erasmus în Marea Britanie sunt o adevărată noutate. Mă bucur, într-un fel, de faptul că bursele Erasmus sunt atât de bine puse la punct. Faptul că inclusiv masteranzii pot aplica pentru astfel de schimburi de experienţă reprezintă un real plus pentru mine, şi sunt sigură că nu sunt singura care gândeşte astfel. De altfel, în cadrul EduTaberele din străinătate ai peste 300 de posibilităţi.

Datele utilizate pentru înscriere trebuie să fie reale, detaliate şi cât mai natural exprimate. Acest lucru este necesar deoarece, odată cu tichetul de acces la acest târg, pe care-l primiţi pe adresa de e-mail, veţi primi şi oferta personalizată cu opţiunile de studiu în străinătate. Aceste tichete de acces vor fi trimise cu câteva zile înainte de eveniment şi pot fi printata sau scanate direct de pe telefonul mobil. O asemenea oportunitate merită luată în considerare şi, de ce nu, chiar acceptată invitaţia organizatorilor pentru a fi puşi la curent cu privire la cele mai noi informaţii şi oportunităţi, în funcţie de interesele voastre.

Aşadar, sper să fie cât mai mulţi tineri curioşi prezenţi la târg pe data de 21 februarie şi să avem, cu toţii, ocazia să învăţăm mai multe despre oportunităţile ce ni se oferă, despre noi înşine şi, cine ştie, unii de la alţii.

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply