Profesionale

Oltenia Wine Fair 2017

În perioada 17-18 Martie 2017, în intervalul 10:00 – 18:00 în incinta Teatrului Naţional Marin Sorescu din Craiova va avea loc expoziţia de vinuri Oltenia Wine Fair 2017. Acesta este la prima ediţie şi, fiindcă de-a lungul a un an jumătate, cu reluare în această primăvară, am mers la diverse degustări de vin mi-am zis că un asemenea cadru este potrivit pentru noua pasiune pentru vinuri, modul de preparare, sortimente, etc.

Despre degustările Branzeturi cum se… cuVin am tot povestit în articole. Tot acestea mi-au dat acel imbold necesar de a-mi descoperi latura eleganta şi nevoia de a fi, măcar pentru o seară, dintr-o altă poveste decât sunt în viaţa de zi cu zi. Adică degustările de vin sunt momente în care îmbini relaxarea cu învăţarea. Eşti la aceeaşi masă cu oameni agreabili sau chiar cu prieteni buni, deguşti licorile magice ale lui bahus, te bucuri de explicaţiile sau indicaţiile unui somelier şi apoi te concentrezi pe discuţiile şi poveştile care mai de care mai amuzante sau interesante.

Vinul bun iţi vorbeşte despre el la ureche. Cel prost se laudă în gura mare. spunea Tudor Muşătescu. Vinul e poezie îmbuteliată, e cultura, cel mai bun companion când totul îţi este potrivnic, eleganţă şi rafinament, filosofie şi esenţa vitalităţii umane.

Sunt sigură că printre voi exista şi oameni interesaţi de această băutură cu tradiţie dar şi de modul său de preparare. Aşadar, vă aştept la târg unde veţi avea parte de multe surprize, informaţii noi şi promoţii.

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply