Profesionale

Fa Island Vibes

Pentru că articolul despre The Body Shop a prins atât de bine şi pentru că este evident că sunt persoane care sunt interesate de noi produse cosmetice şi nu numai, m-am decis să scriu cât mai des posibil despre asemenea produse.

Chiar dacă sunt în Marea Britanie acum, încă primesc pachete de la părinti cu produse de acasă, încă achiziţionez produse de acasă care pot fi livrate aici şi încă mă interesează noutăţile autohtone, dar nu numai. Aşadar, recent, am fost  selectată în campania BUZZStore pentru a testa noua gamă de produse Schwarzkopf, Fa Island Vibes, Hawai.

Am fost extrem de încântată în momentul aflării veştii cu privire la selectarea mea în cadrul acestei campanii, în special pentru faptul că am dezvoltat o pasiune, cel puţin în ultimele luni, în privinţa testării gelurilor de duş. Sunt, de asemenea, foarte pretenţioasă în păstrarea unor geluri de dus, dacă acestea nu îmi lasă pielea catifelată şi plăcută la atingere. Aşadar, acestea trebuie să fie un “must” pentru mine, atunci când aleg să refolosesc un brand/produs sau o gamă de produse.

Kit-ul Fă Island Vibes Hawai a conţinut următoarele elemente:

  • Un gel de dus Fă Island Vibes 250 ml;
  • Un deo Fă Island Vibes 150 ml;
  • O minge gonflabilă de plajă;
  • 5 brăţări pentru 5 prietene;
  • 5 flyere despre campania Fă;
  • Un ghid de BUZZ cu instrucţiunile campaniei

Am fost şi încă sunt încântată de parfumul plăcut, mai ales că sunt un fan înverşunat al ananasului, aşadar sunt cu atât mai încântată de produsele primite. E ca şi cum cel care a împachetat pachetul pentru mine a ştiut perfect ce preferinţe am. Sunt, totuşi deschisă spre încercarea celorlalte produse ale gamei pentru că am înţeles că şi acele arome sunt extrem de plăcute.

De asemenea, îmi place faptul că îmi lasă pielea fină, catifelată, chiar extrem de plăcută la atingere. Parfumul plăcut rămâne un timp îndelungat impregnat pe suprafaţa pielii, aşadar nu trebuie să mai folosesc parfumuri puternice pentru a mă simţi fresh, mai ales când ne gândim că temperaturile sunt tot mai ridicate.

Deodorantul este extrem de plăcut, de asemenea, mă menţină plină de prospeţime şi îmi dă un plus de senzaţie fresh şi relaxantă, chiar dacă mă îndrept spre locul de muncă şi nu spre o plajă, cel puţin deocamdată.

Sunt curioasă dacă voi aţi încercat aceste produse şi ce părere veţi despre ele pentru că pe mine chiar m-au încântat!

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply