Personale

#LikeYourself

#LikeYourself este o mișcare pe care am identificat-o undeva la începutul acestui an. Această noțiune a venit ca un răspuns pozitiv la schimbarea ce se petrecea în viața mea de jumătate de an, deja. În urmă cu un an și cinci luni am decis să părăsesc România, pentru un timp, și tot ceea ce nu îmi aducea bucurii, pentru a încerca să descopăr alte locuri, alți oameni, alte mentalități și să pot strânge ceva bani pentru a mă reîntoarce acasă și a mă mută din orașul care mă învățase cam tot ce știam dar care nu îmi oferea nicio perspectivă de viitor.

Am plecat de acasă cu gândul că mă voi întoarce după maxim doi ani. Toți îmi spuneau că nu voi reveni dar eu nu aveam motive să rămân în Londra. Primele luni aici au fost un șir nesfârșit de durere, inconștientă, frică, neputință, dezamăgire și dezgust. Apoi am întâlnit străinii de aici, care m-au ajutat mai mult decât proprii prieteni și am descoperit omenia, ce înseamnă să fii în regulă cu sufletul tău, ce înseamnă să începi să te privești altfel decât că pe un ciudat, să înțelegi că ești unic și special și că oricând cineva se poate indragosti, iremediabil, de sufletul tău, de tot ceea ce ești exact așa cum ești.  Și eu l-am găsit pe el, un englez cu accent adorabil, ochi mari și de un albastru calm care mi-a salvat viața nu doar o dată. Sau el m-a găsit pe mine.

Am început să lucrez la propria persoană, să mă dezvolt, să învăț să iubesc și să mă iubesc. Am învățat, mai presus de toate, să mă laș iubită și să învăț să mă respect așa cum și alții mă respectă pentru că nu este nimic în neregulă cu mine. Sunt, din nou, femeie și evidențiez toate părțile mele frumoase, începând cu sufletul și apoi cu tot ceea ce înconjoară acel suflet care, deși plin de răni și cicatrici, se vindecă zilnic. Departe de acasă, am descoperit o lume în care nu îmi e frică să ies din casă, o lume în care oamenii nu se holbează la mine și o lume care înțelege unicitatea și o îmbrățișează cu inima deschisă.

Am mai învățat că oamenii pot fi foarte influenți, inclusiv eu! Când începi să fii propriul tău stăpân, singura persoană responsabilă de propria viață, responsabilă de repararea greșelilor, responsabilă de luarea deciziilor favorabile pentru ține și recunoașterea faptului că ai greșit și ai învățat, îți dai seamă că prima persoană în fața căreia trebuie să te justifici ești tu, nu lumea de pe stradă. Si, până la urmă, este despre fiecare dintre noi! Totul se schimbă în jurul nostru și totul se transformă de-a lungul anilor. Tu nu te schimba! Rămâi aceași persoană plină de viață, uneori fără chef, zâmbitoare sau tristă uneori, dar mereu tu! Fii specială în felul tău și învață cum să te apreciezi pe tine, pentru că tu contezi cel mai mult în viața ta! Just #LikeYourself!

Mișcarea #LikeYourself a fost inițiată de Nivea România și își propune să învețe oamenii, nu doar femeile, să se aprecieze pe ei înșiși înainte de toate, să își dea like-uri lor înșiși înainte de a se lăsa intimidați de avalanșa de perfecțiune pe care media din România, și nu numai, o promovează, aproape violent uneori, doar pentru a te face să consumi mai mult, niciodată atingând acea treaptă a  perfecțiunii pe care ne-o trimit prin orice mijloc posibil.

Așadar, în iulie acest an, am devenit ambasador al campaniei #LikeYourself prin care îmi propun să cresc încrederea în sine a persoanelor din jurul meu și să continui procesul de îmbunătățire a mea, cu fiecare zi. Deja am primit primul box, ediția de vară și mă pregătesc să primesc următorul box, ediția de toamnă, pentru că datorită promovării și dorinței de a ajunge la cât mai mulți oameni, m-am calificat în etapa următoare și am învățat mult mai multe despre mine și despre oamenii din jurul meu.

Ediția de vară a cutiei Nivea a conținut:

1. Un rucsac minunat cu motive tradiționale românești,
2. O sacoșă de cumpărături cu sloganul campaniei,
3. Un tricou foarte simpatic cu mesajul campaniei,
4. Deodorant antiperspirant Nivea Black & White,
5. Mască de față Urban Detox,
6.  Loțiune de plajă Nivea Sun,
7. Trei creme de față și corp Nivea Soft Mix Me,
8. Eye make-up remover,
9. Dry Shampoo,
10. Gel de duș cu particule abrazive,
11. Balsam de buze hidratant.

Mă bucur să vă anunț că fac parte din initiativa lansată de @nivearomania prin care îmi propun să incurajez persoane de toate vârstele să aibă încredere în ei înșiși și să se bucure de unicitatea lor. Singurul like de care ar trebui să fim interesați este acela pe care ni-l oferim noi înșine. Această campanie se desfăsoară sub hashtagul #LikeYourself si transmite un mesaj extrem de puternic în marea de campanii care te atenționează asupra faptului că ești imperfect. Mulțumesc, tare mult, pentru încredere și oportunitatea de a fi o voce pentru cei ce ar trebui să își amintească faptul că sunt extraordinari!

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply