Calatorii

10 cele mai instagramabile locuri din Londra II

Pentru că prima parte a articolului a fost extrem de bine primită dar şi pentru faptul că Londra este mereu surprinzătoare şi vei găsi noi lucruri interesante de-a lungul Tamisei, vă prezint încă 10 cele mai instagramabile locuri din Londra II. Sper, că le veţi găsi la fel de interesante. Aşadar,  încă mai aveţi timp să vizitaţi capitala Regatului Unit al Marii Britanii şi să vă bucuraţi de câteva locuri mai puţin cunoscute care să vă ofere câteva cadre numai bune pentru a mai aduce culoare contului de Instagram.

  1. Sketch de pe Mayfair este descrisă de proprietar ca o pictură care nu se usucă niciodată. Conţine o multitudine de baruri şi restaurante care au diferite design-uri. Acum, nu sunt o adeptă a pozelor realizate în toaletă dar cea de aici este absolut fantastică şi merită câteva cadre datorită designului futurist. Din oglindă poţi obţine cadre interesante pentru tavan şi toaletele care arata precum capsulele   dintr-o navă spaţială.
  2. Nu rata Neal’s Yard care este cea mai colorată alee din Covent Garden. Este o curte plină de terase şi clădiri fantastice care oferă cadre interesante din diferite unghiuri. Cele mai bune poze se realizează de la un unghi jos înclinând telefonul sau camera spre tine pentru a reuşi să capturezi clădirile în toată splendoarea lor.
  3. Biscuiteers Baking Company de pe Nothing Hill care este un butic care este specializat în biscuiţi handmade. Înăuntru vei găsi o multitudine dulce de ciocolată, prăjituri şi biscuiţi. Faţeta buticului, însă, este locul pentru care merită să ajungi aici. Designul alb-negru arata ca şi cum ar fi ieşit direct din paginile unui ziar sau al unei picturi din anii ’20.
  4. Little Venice din Paddington este unul dintre cele mai calme şi plăcute locuri din Londra iar datorită bărcilor multicolore fii sigur că vei fotografia cadre interesante şi amuzante. Chiar există o cafenea cu vedere spre canal iar dacă vei savura o cafea la fereastra ce dă spre canal vei avea parte de şi mai multe unghiuri interesante.
  5. Graffiti Wings, Redemption Bar, este pictura unei perechi de aripi care este încadrată de o arcadă. Aşadar, îndepărtează-te puţin de subiect pentru o încadrare mai bună a fotografiei.
  6. Primrose Hill Rainbow Houses este un alt loc în care clădirile pastel sunt o atracţie fantastică pentru utilizatorii Instagramului. Alinierea perfectă a clădirilor îţi dă posibilitatea de a realiza fotografii din unghiuri multiple.
  7. Elan Cafe (care are deschise două astfel de cafenele în Londra dar cea mai ofertanta este cea din Knight’s Bridge) este o cafenea înflorată care oferă, pe lângă pauza de ceai delicioasă, câteva unghiuri fantastice. Au o selecţie diversificată de dulciuri, un pomişor roz chiar deasupra barului dar mai ales un perete acoperit de flori. Asigură-te că ajungi acolo devreme şi cere masa de lângă zidul acoperit de flori pentru cele mai bune fotografii.
  8. Pentru că încă suntem la categoria cafenele, Peggy Porschen este un loc în care vei găsi brioşe delicioase pe care le poţi savura pe terasă alături de o cafea. Aici poţi folosi culoarea pastel a clădirii şi florile ce înconjoară arcada pentru alte poze dulci, în special pentru femei.
  9. Regent Street, sau mai bine zis trotuarul dintre benzile acestei străzi este perfect pentru a prinde câteva cadre cu autobuzele roşii supraetajate sau cu celebrele taxiuri negre ale Londrei. Strada este extrem de animată aşadar pune-ţi imaginaţia la încercare.
  10. Ultima dar de neratat, Sky Garden din care ai o panoramă fantastică asupra Londrei. De asemenea, gradina interioară poate fi un fundal potrivit pentru cadre interesante. Asigură-te că faci rezervare din timp pentru că intrarea este gratuită.

Voi ce alte locuri aţi vrea să descoperiţi la Londra?

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply