Profesionale

Fardul de ochi – cum îl alegi corect

Fardul de ochi - cum îl alegi corect

Alegerea unei nuanțe de fard de ochi este adesea un proces dificil, mai ales dacă nu obișnuiești să porți machiaj zi de zi. Cu toate acestea, apelând la câteva trucuri și făcând o selecție dintre miile de culori și nuanțe disponibile, cu siguranță vei găsi cel puțin câteva potrivite pentru tine.

Cum să alegi corect fardul de ochi care ți se potrivește? Îți explic în rândurile următoare:

  1. Optează pentru nuanțe potrivite culorii ochilor tăi
  • Încearcă culorile deschise în cazul în care ai ochii albaștri. Nuanțele prea întunecate vor distrage atenția de la culoarea frumoasă a ochilor tăi în loc să o evidențieze. Tonurile neutre precum coralul, șampania sau un maro-gri vor funcționa cel mai bine.
  • Culoarea ochilor tăi merge către nuanțe de cenușiu? Acest timp ce culoare este similară ochilor căprui, dar în locul tentelor maronii, aurii și verzi, aceștia au reflexii albastre sau gri. Evidențiază-ți culoarea naturală și optează pentru un fard de pleoape cu griuri fumurii sau albastru argintiu. Poți alege un fard de obraz Avon care să se potrivească cu acestia.
  • Ochii verzi sunt ușor de remarcat, iar nuanțele pale sunt exact ceea ce căutai pentru a-i evidenția și mai mult. Culorile precum violet prună sau maro îți vor da sclipirea vie și naturală care te reprezintă.
  • Experimentează nuanțele metalizate pentru ochii căprui. Asemenea ochilor cenușii, și cei căprui se pot schimba în funcție de ce fard de pleoape folosești. Cu toate acestea, pentru a evidenția culoarea naturală, alege întotdeauna nuanțele de bronz, auriu sau cele care amintesc de un trandafir prăfuit.
  • Încearcă culorile contrastante pentru ochii în nuanțe de maroniu închis. Aproape orice funcționează pentru ochii căprui, dar culorile precum mov sau verdele albăstrui vor adâncii maroul natural. Cu toate acestea, și nuanțele de somon, cupru sau maro roșiatic funcționează, de asemenea.

Fardul de ochi - cum îl alegi corect

  1. Alege fardul de pleoape în funcție de nuanța pielii

O modalitate simplă de a determina tonul pielii tale este să privești aspectul venelor de pe braț în lumină naturală. Dacă acestea par albastre sau violet, ai un ton rece al pielii, care se întâlnește frecvent în rândul celor cu o piele ușor palidă. În cazul în care venele tale par verzi, ai un ton cald al pielii și poți de asemenea avea pielea măslinie. Dacă nu poți determina cu exactitate culoarea, te poți număra printre persoanele cu un ton neutru.

  • Mergi pe mâna culorilor neutre pentru pielea cu tonuri calde. Folosește culori precum bronzul, roz deschis, coral sau verde deschis, și ajută la îmbunătățirea culorii naturale.
  • Pielea cu tonuri reci poate fi cu succes pusă în valoare de culorile argintii și albastre. Optează pentru nuanțe de argintiu, liliachiu sau gri pentru a te juca cu trăsăturile tale.
  • O piele cu tonuri neutre se regăsește printre norocoase. Spunem asta pentru că posesoarele acestui tip de ten pot purta aproape orice culoare. Pentru a evidenția culoarea naturală optează pentru marouri și nuanțe de crem.

Lasă-ți inspirația să zburde și plasează o comandă Avon online pentru a-ți crea trusa de farduri perfectă, cu nuanțe care să te avantajeze. Ține cont de sfaturile mele și îți vei pune în valoare frumusețea naturală.

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply