Personale

Produse golite iarna trecută

Produse golite iarna trecută

Pentru că primesc, uneori, întrebări legate de produsele pe care le folosesc în UK comparativ cu cele din România, m-am decis să scriu acest articol în care prezint câteva dintre aceste produse. Mă voi limita aici doar la produse folosite pentru igienă deoarece nu toate persoanele folosesc machiaj. Cât despre produse golite iarna trecută, decembrie 2019 până în februarie 2020 inclusiv, cam aşa arată lista mea.

În primul rând, dacă mă cunoşti, ştii că am o mare problemă cu apă din Marea Britanie. Sunt aici de aproape trei ani şi nu mă împac deloc cu apă, în materie de cât de mult îmi afectează pielea această apă netratata. Nu mă refer doar la pielea mâinilor, fetei sau alte zone care se pot descuama uşor cât mai ales la pielea scalpului care a devenit destul de uscată şi foarte sensibilă.

Ca să îmi tratez această problemă cu care mă confrunt de când am ajuns aici, am încercat tot felul de produse sugerate de cunoştinţe, colegi şi prieteni de aici. Aşa am ajuns să testez produse precum:

  • Head & Shoulders dar nu şamponul obişnuit ci un fel de ser. Acesta se găseşte greu şi este foarte scump, cam £8-£9 sticlă. Aici sunt două tipuri pe care le-am încercat: Anti dandruf şi salp relief. Cel împotriva mătreţii a fost ok primele câteva luni dar nu prea mai face mare lucru acum iar cel menit să calmeze scalpul nu ajută absolut deloc.
  • Apoi, una dintre prietenele de aici mi-a recomandat Alphosyl 2 în 1 la sticlă de 250 de ml care este considerat medicamentos aici având în compoziţie şi balsam. Acesta costa undeva la £15 lire, poate £12.50 dacă ai noroc să îl prinzi la oferta în Boots. Nu m-a ajutat absolut deloc, ba mai mult, mi-a cauzat şi mai multă pierdere a părului în timpul spălării.
  • În final, fiind în ţara anul trecut în iulie am zis să încerc, măcar cât sunt acasă, Clear-ul nostru să vedem dacă e mai bun. Acasă mi-a făcut foarte bine la par dar nu am fost 100% sigură din cauza diferenţei între tipurile de apă. Mi-am luat cu mine în Anglia încă 4 sticle de Clear care erau undeva la £5 sticlă, dacă mă raportez la preţurile de aici. Încă îmi face bine şi părul meu se vede mult mai sănătos, scalpul este mai puţin iritat şi mătreaţa este îndepărtată.

Când vorbim de geluri de dus, iarna aceasta am ales doar produse hidratante care să fie blânde cu pielea mea şi să nu o usuce atât de tare. Nu am folosit prea mult scrub de piele dar am folosit foarte multe geluri de dus cu arome diverse, fie care îmi amintesc de vară fie care mă duc mai mult cu gândul la sărbători. Aşadar am folosit:

  • Palmolive Aroma Moment cu uleiuri esenţiale care mi-a lăsat întotdeauna baia îmbălsămată în arome tropicale şi pielea fină.
  • Când am fost în România am zis să dau o şansă gelurilor de dus de la Bălea, marca proprie a magazinului DM şi nu m-a dezamăgit. Eu am mers pe combinaţia de vară şi am fost extrem de plăcut surprinsă de cât de catifelată şi parfumată lasă pielea.
  • Ultimul tip de gel de dus nu e chiar doar o aromă dar m-am îndrăgostit, iremediabil, de compania The Body Shop de când am venit în Anglia. De menţionat este că gelurile de duş aici au preţuri puţin mai convenabile decât în România care mi se par cam piperate. De la The Body Shop am ales arome speciale de sezon precum Frosted Berries, Vanilla Pumpkin sau Frosted Plum.

Produse golite iarna trecută

Alte produse pe care le-am folosit şi care îmi fac foarte bine pielii sunt deodorantele antiperspirante de la Dove şi Nivea pe care le cumpăr şi recumpar cu plăcere pentru că lasă pielea subraţului fină şi sunt foarte blânde chiar şi după epilare.

Am devenit cumva un fan absolut al produselor Boots No7, unde fiind personal Boots am şi discounturi. No7 este o marcă proprie a farmaciei Boots unde găsiţi atât produse de îngrijire a tenului cât şi produse de makeup. Eu folosesc, extrem de activ, produsele lor, atât cele de îngrijire a tenului cât şi pe cele de makeup. Aceştia au şi calendar de advent în fiecare an de Crăciun care este şi rămâne extrem de popular. Pentru îngrijirea fetei de la ei folosesc de la geluri de curăţare, scrub de faţă, tonic, s.a

Din păcate, oricât de mult mi-ar plăcea produsele de îngrijire Gerovital, le am pe acestea trei de ceva timp şi le-am încercat şi reîncercat fără a vedea îmbunătăţiri notabile. Şi deşi nu le pot adăuga ca fiind produse golite iarna trecută deoarece încă mai conţin produse, nu cred că le voi goli.  Probabil sunt acele produse pe care nu le voi folosi prea curând. Poate în viitor, dacă voi mai avea ocazia, le voi mai da o şansă dar nu în acest moment.

Produse golite iarna trecută

Acestea sunt doar o parte din acele produse golite iarna trecută pe care le-am folosit şi de care am fost, sau nu, mulţumită. Voi mai scrie articole de genul şi despre alte tipuri de produse pe măsură ce voi testa piaţă şi voi fi sigură că am o opinie personală bazată pe experienţă şi comparaţie cu alte produse.

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply