Testimoniale

Pentru că este o ţară liberă şi oricine îşi poate spune punctul de vedere, am lăsat aici loc pentru părerea celorlalţi (bloggeri sau nu), despre mine ca om, ca blogger, ca orice vor dori ei! Această secţiune va fi actualizată constant, odată cu alţi doritori de a-şi exprima punctul de vedere! In acest moment, am la dispozitie doua categorii. Acestea sunt:

1. Bloggerii despre Ianolia

Roberto Kuzmanovic: “Ianolia este o persoană minunată care se face remarcată prin talentul său de a scrie. Recomand din inimă să o citești sau să apelezi cu încredere la serviciile sale. Am colaborat de-a lungul timpului cu ea la diferite proiecte și pot spune că este punctuală, serioasă și creativă. Este precum un Balsam pentru Sufletul tău.” Cu deosebită stimă, Beto.

Chiorascu Stefan: “Articolele Ianoliei sunt pline de frumuseţe sufletească. Din prima astfel de scriere a ei, mi-am dat seama că pune suflet în acest blog. Ianolia, este un
copil cu un suflet de aur pe care nu poţi să nu îl iubeşti. Este prietena de care mulţi am avea nevoie, prietena care te înţelege mereu şi te face să speri într-o lume mai bună.”

 

Mitrache Costinel: “Ianolia este acea prietenă de care ai mereu nevoie, pentru un sfat, pentru o vorbă bună sau pentru o porţie de râs. Este genul de om căruia îi simţi lipsa când nu este. Despre Magnolia, căci aşa îmi place să o alint, pot spune trei mari caracteristici : Faptul că este Om, respectabilă şi prietena. Ţigarea uneşte multe prietenii. Aşa am aflat că ea are un nou model de balsam. Nu de rufe, ceea ce m-a dezamăgit puţin. Era cică pentru suflete. Nu îmi imaginez cum poţi spăla un suflet. Să scoţi baloane în loc să sughiţi:))). Oricum, este o viitoare scriitoare foarte talentată. Dacă ai nevoie de un blog bun pe care să îl citeşti, îţi recomand cu plăcere acest Balsam pentru Suflete, pentru că în spatele acestui balsam, se afla un om minunat remarcat prin talentul său.”

Aniela Deby: “Am cunoscut-o pe Maya în online. Nu am cunoscut-o de pe blog, ci de pe facebook, datorit unei anumite chestii drăguțe. A urmat să ne întâlnim la Webstock. După o zi în
care am conversat pe săturate, am devenit un fel de prietene cu beneficii. Nu dau detalii. Vreau doar să spun că dacă am avut vreodată nevoie de ea, a fost prezentă. E o tipă care știe ce vrea de la viață, îți poate fi un bun prieten dacă înveți să îi vorbești. Nu știu cum au cunoscut-o alții pe Maya. E o femeie
simplă. O prietenă de nădejde, îmi e de ajuns atât cât am apucat să o cunosc, vorbim aproape în fiecare zi, iar ea mă înțelege mai bine ca prietenele din offline. Maya, referitor pe partea de blogging, ești o ființă care scrie foarte sentimental, subiectiv și creativ. Felicitări! M-ai câștigat ca cititoare, să știi că blogurile pe care le citesc eu chiar sunt puține. Dar te citesc pentru ceea ce încerci să transmiți ci nu pentru cine și ce însemni pentru mine.”
Mirela Coman: “Ianolia iubeşte oamenii. Ianolia iubeşte istoria, ea învaţă şi povesteşte şi altora. Ne-am întâlnit în 2014 dar am tot participat împreună la multe proiecte: am mers cu bicicletă, am fost în centrul Craiovei să vedem tradiţiile Olteniei, am fost la filarmonică la festivalul “Craiova Muzicală”, am fost la blog-meet, am fost la întâlnirea cu Chinezu, etc. Aţi înţeles, cred, cum este Ianolia. Acum aşteptăm să vină 2015, cu provocări şi proiecte frumoase.

 

Alina Gheorghe: “Ianolia Marina – o fată specială cu un nume la fel de rar și de frumos. Am văzut-o pe facebook. Mi-a plăcut din prima clipă. Întâi pentru că scrie cu sufletul și chiar are stofă de scriitor, fata asta a fost născută pentru a scrie; și apoi pentru că e veselă! Este o romantică incurabilă. Am senzația că într-o altă viață a trăit pe la 1800 și a fost una dintre doamnele din înalta societate pariziană, mereu atrasă de artă, cultură și filantropie. Așa o percep eu, într-un mod nebun și poate cam exagerat, însă Ianolia este un mix de vechi și nou. Pe deoparte are latura sensibilă, deschiderea pentru frumos, principiile și valorile sănătoase alte trecutului, dar și nebunia și efervescența prezentului. Este o ființă fascinantă din toate punctele de vedere, un om care te binedispune numai zâmbindu-ți, cu ochii vii și expresivi, de la care ai tot timpul câte ceva de învățat. Sfat: Citiți-i blogul, citiți-i viitoarea cartea (urmează să apară în 2017), citiți-i sufletul și iubiți-o mult! Este o femeia care își lasă amprenta „grav”!”

 

Xaara: “Ianolia, abia aştept ca tot ce ai scris până acum, toată munca ta frumoasă să vadă lumina tiparului! Nu degeaba numele blogului este “Balsam pentru Suflete”. Energia pozitivă pe care o emani, tot timpul, se simte. Spui cele mai interesante poveşti, mi-e drag să te ascult! Eşti un om deosebit, odată intrată în viaţa cuiva rămâi acolo pentru totdeauna. I <3 you!”

 

 2. Oamenii faini despre Ianolia

A. Gabi – “Hmmmm, aş avea multe de spus despre Ianolia. Este o fire spontană, plină de viaţă şi un bun scriitor. Şi că tot ziceai tu ieri, nu te opri din scris, pentru că faci foarte bine ceea ce faci ;)! Este, de asemenea o prietenă adevărată, ceea ce rar mai întâlneşti. Ar fi multe de spus şi totuşi, i le-aş spune mai bine personal ;).”
B. Denisa Lucia Pescaru –  “Ianolia a fost prima colega cu care m-am împrietenit în prima noastră zi de liceu. Aceasta prietenie este prezentă chiar şi acum şi sper că mulți ani de acum în colo. Vreau mereu să o am alături pentru că este o prietenă adevărată. Atunci când sunt tristă mereu îşi face timp să îmi asculte ofurile şi să-mi dea sfaturi. Dar aşa cum nimeni nu-i perfect, nici ea nu este perfectă. Uneori este naivă, chiar dacă a întâlnit multe persoane rele în viaţa ei, ea este prea bună şi are prea multă încredere în oameni. Mereu caută în ei bunătatea, nu răutatea, ca şi mine de asemenea. Atunci când scrie este total profundă şi plină de imaginație. Este amuzant că uneori mă citește atât de bine. Nu ştiu, e ciudat. Ştie ce simt mai bine decât mine. Nu cred că sunt eu o carte deschisă, cred că asta este un gift al ei. De fapt, acesta este darul ei : scrisul”

Aceste rubrici vor fi actualizate constant. Dacă doriţi să vă expuneţi punctul de vedere, părerea sau opinia despre mine, sunteţi mai mult decât bineveniţi să o faceţi. Sunt curioasă să ştiu şi eu aceste opinii! Toate cele bune!

Partajează asta:

2 Comments

 • Reply
  literestacojii
  7 January 2015 at 15:43

  Sa fii fericita si inspirata! :*

  • Reply
   Ianolia
   7 January 2015 at 22:19

   Multumesc, din inima, Alina! Asemenea! :*

Leave a Reply