Notiţă – Nu uita să zâmbeşti, în fiecare zi

Book

Am învăţat să nu alerg în van după fericire, chiar dacă din fire nu am stare şi mereu alerg spre te miri ce loc. De ce să alergi după fericire? E ca şi cum ai fi căzut în nisip mişcător şi cu cât te agiţi mai tare, cu atât te scufunzi mai tare în tristeţe. Trebuie să stai liniştit, să faci bine, să aştepţi cuminte şi răbdător. Curând, fluturele fericirii ţi se va aşeza pe umăr şi nu va mai pleca. 

Tot ce faci în viaţă ţi se întoarce, pe diferite căi în diferite momente, dar mereu revine cu o formă mai puternică. Tu alegi dacă ceea ce ţi se întoarce este  bucurie sau un necaz. Faci bine, primeşti bine, faci rău ai parte de rău. Este o roată, se învârte continuu şi numai noi putem stabili direcţia.

În fiecare zi fă o bucurie, accepta o bucurie. Suntem înconjuraţi de bine şi de frumos. Orice mică fărâmă de viaţa ne poate aduce o bucurie. De ce să nu zâmbim? Cât ne costă un zâmbet? Chiar există oameni care sunt atât de săraci încât nu pot oferi un zâmbet? Nu cred! Atunci, hai să zâmbim, din inimă, cu gura până la urechi! Azi ai mii de motive să zâmbeşti, la fel şi mâine şi în fiecare zi!

 Zâmbeşte! Zâmbeşte! Râzi din toată inima!

4 thoughts on “Notiţă – Nu uita să zâmbeşti, în fiecare zi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest