Profesionale

Brandul austriac YO sărbătoreşte 60 de ani. Tu ce sărbătoreşti?

Am primit provocarea de a răspunde la următoarea întrebare: “YO sărbătoreşte 60 de ani! Tu ce sărbătoreşti?

Cel mai iubit brand austriac de siropuri de fructe împlineşte anul acesta 60 de ani de la înregistrare. Siropurile YO, pe care le găsiți în toate marile lanțuri de magazine Auchan, Carrefour, Cora și Mega Image sunt rezultatul a peste 60 de ani de experiență și sunt create după o formulă originară din regiunea Ybbstal, cunoscută ca fiind zona cu cele mai fertile pământuri pentru cultivarea fructelor din Austria.

 
 

Din gama de siropuri YO clasice fac parte următoarele varietăți: zmeură, fructe de pădure, cireșe, şoc, coacăze negre, căpșuni, dar şi, fructe Multivitamine – un amestec de fructe exotice, bogate în vitamine și măr cu plante aromatice, un gust care te duce cu gândul la Alpi. Din gama de siropuri YO Fresh fac parte siropul de lămâie și mentă și citrus mix. Dintr-un singur pahar de sirop de fructe YO se pot obține șapte pahare de băutură din fructe.

Acum că v-am lămurit cu privire la ceea ce reprezintă YO, trebuie să răspund la întrebarea din incipit în timp ce savurez un pahar mare de suc YO cu zmeură dulce. Scriu acest articol din spatele blocului meu unde gradina verde este luminată de razele soarelui care îmi mângâie fata. Bine ai venit primăvara, după atât de multe ploi, ninsori şi nămol care ne-au dezintegrat şi ultima urmă de speranţă că vom vedea prea curând vremea bună. Este cald, este plăcut şi pot să termin lectura cărţii care m-a cucerit şi din care mai am câteva pagini, “Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere” de Jennifer E. Smith care m-a cucerit iremediabil. 

 

Ce sărbătoresc eu în această perioadă? Primăvara, vremea această frumoasă care îmi permite să ies din camera mea şi să respir aerul curat, mirosul florilor, să simt soarele mângâindu-mi fata şi să mă răcoresc cu un pahar mare şi rece de suc. Avem atât de multe motive de sărbătoare, chiar şi mărunte, dar care ne pot bucura şi face viaţa mai frumoasă, în ciuda a orice înseamnă problemele cotidiene.

Şi dacă un pahar de suc este prea soft pentru voi, puteţi face diferite combinaţii cu ajutorul sucurilor YO. De exemplu, dacă eşti o domnişoară  eleganta şi rafinată, sunt sigură că un cocktailYO Raspberry Love ţi-ar gâdila papilele gustative şi ţi-ar potoli setea. Aveţi nevoie doar de câteva ingrediente:

  • 30 ml de Sirop Yo cu zmeură,
  • 40 de ml de Rom alb,
  • 1 Lime,
  • 2-3 frunze de Ment
  • Apă minerală

Lime-ul tăiat bucăţi, cu menta şi puţin zahăr brun se presară uşor în paharul de cocktail. Adăugaţi siropul şi romul. Umpleţi paharul cu gheaţă şi completaţi cu apă minerală. Decoraţi cu frunze de mentă şi e gata de servire.

Pentru bărbaţi, dar nu numai pentru că şi mie îmi place această băutura, perfect ar fi un coctailYO Mojito care să te răcorească în primăvara care îşi intra în drepturi. Aveţi nevoie, de asemenea, de câteva ingredienţa:

  • 40 ml Sirop lămâie-mentă YO
  • 2-3 frunze de mentă proaspătă
  • 90 ml de apă minerală
  • 45 ml de rom
  • 4 cuburi de gheaţă
  • 2 felii de lime 

Puneţi într-un pahar înalt câteva frunze de mentă întregi, o felie de lime şi siropul de lămâie YO şi mentă. Turnaţi apă minerală, romul, adăugaţi cuburile de gheaţă. Amestecaţi uşor iar la final decoraţi cu o felie de lime pe marginea paharului. 

 

Tu ce sărbătoreşti şi cu ce băutură îţi delectezi papilele gustative?

 

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply