Profesionale

Oriflame, ne face cunoştinţă cu gama de produse cosmetice The One!

Dragele mele, doamne şi domnişoare, azi vă readuc în prim plan, pentru că sunt sigură că deja cunoaşteţi renumită firma, Oriflame! Oriflame, este o companie producătoare de cosmetice din Suedia. Compania este prezentă în 61 de țări, fiind înfiinţată în anul 1967. Respectul pentru oameni și natură stă la baza principiilor de funcționare ale companiei și se reflectă în politicile sale sociale și de mediu. Oriflame sponsorizează multe activități sociale în numeroase țări și este co-fondator al Fundației World Childhood Foundation. Compania Oriflame Cosmetics este listată la bursa din StockholmNasdaq OMX Exchange. Oriflame, ne face cunoştinţă cu gama de produse cosmetice The One!
                     
Folosesc produsele Oriflame, cam de la vârsta de 15 ani, când am început liceul şi am făcut cunoştinţă cu produsele de machiaj, adică acum circa 6 ani. Nu ştiam exact ce poate oferii machiajul dar am realizat, alături de gamele companiei, ce înseamnă un chip frumos, cât de importantă este prima impresie şi ce trebuie să ştii despre importanţa îngrijirii corespunzătoare a tenului mai ales, dar şi a corpului.
                     
De ce aduc în discuţie Oriflame? Păi, de curând, au lansat o nouă gama de produse, The One care ne face cunoştinţă cu o paletă de produse cosmetice cu o calitate superioară. Lansarea The One a avut loc pe data de 2 aprilie la Euphoria Music Hall, fiind un eveniment spectaculos, acompaniat de prezentări de modă, prezentarea produselor, stând up comedy şi muzica bună live!
Acum, sunt extrem de nerăbdătoare să testez noile produse şi  să fac un machiaj complet cu ajutorul lor, apoi să vă prezint concluziile la care am ajuns după testare. Aşadar, aştept produsele şi voi reveni cât de curând cu mai multe detalii!
Partajează asta:

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  pemainibune.ro
  25 April 2014 at 09:41

  Si noi suntem foarte curioase cum sunt aceste produse! Abia asteptam verdictul:) !

 • Reply
  Maya Pisicule
  28 April 2014 at 14:48

  Multumesc din inima pentru interes! Imediat ce vor ajunge, le voi testa si voi scrie un punct de vedere despre aceste noi produse! 🙂 O zi minunata!

 • Reply
  Anonim
  18 May 2014 at 17:19

  O companie multinationala de top 1 de care stiu toate femeile si ale caror produse sunt din ce in ce mai bune ,adaptate nevoilor reale ale clientilor.Gama pare a fi de nota 10 cu plus
  Ca produse complementare eu recomand BB cremele de la http://www.skin79.ro lideri mondiali la BB creme .
  .

 • Reply
  Maya Pisicule
  19 May 2014 at 12:59

  Adevarul este ca Oriflame, ca si companie dedicata frumusetii, se dezvolta tot mai mult si se dedica mai mult multumirii nevoilor si exigentelor cumparatorilor. Multumesc si pentru sugestiile referitoare la celalalte produse, cred ca sunt foarte bune!
  O zi frumoasa! 🙂

 • Reply
  Review gama The One by Oriflame - Ianolia
  5 August 2018 at 18:46

  […] produsele pe care urma să le testez la ora 17:00 în ziua de 1 mai. Acesta este un review gama The One by Oriflame. Am rămas profund încântată şi şocată, de cât de multe produse am primit. Sincer, mă […]

Leave a Reply